joi, aprilie 18 2024

Clubul Alpin Român Secția Universitară Cluj, organizatorul „Maratonului Apuseni – Hoinari prin trecut” a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediție a competiției care va avea loc anul acesta, pe 7 iulie. „Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile, traseul este aproape definitivat și am reușit să obținem primele două sponsorizări considerabile. În continuare, sperăm într-o mai mare implicare din partea unor companii care activează în Transilvania. Pentru concurenți am pregătit mai multe surprize pe care le vom divulga la momentul potrivit”, a declarat Mihai Constantinescu, președintele CAR Secția Universitară Cluj.

Maratonul Apuseni este o competiție sportivă de trail-running și are două probe de concurs: maraton, cu o lungime totală a traseului de 42,2 km și proba de semi-maraton, cu o lungime de 21,5 km. Circuitul se desfășoară în zona de sud-est a masivului Gilău-Muntele Mare.

Categoriile de vârstă pentru concurs vor fi: 16 – 30 de ani; 31 – 40 ani; peste 40 de ani (masculin și feminin) și Open.

Înscrierea în concurs se face prin completarea formularului aflat pe site-ul maratonului la adresa: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere. Dupa completarea formularului, persoana înscrisă va primi un email de confirmare. Înscrierea devine validă numai după efectuarea dovezii achitării taxei de înscriere!

Taxa de participare este în valoare de 60 lei, dacă va fi achitată până la data de 30 aprilie 2012, 80 lei dacă va fi achitată între 1 mai și 15 iunie sau de 100 lei, dacă va fi achitată după 16 iunie, inclusiv la faţa locului. Organizatorii garantează primirea kitului de participare doar primilor 400 de înscriși.

Pentru acest an organizatorii au două noutăți: integrarea unui sistem de epayment pe www.maratonapuseni.ro și mărirea traseului cu aproximativ 3 km, până la lungimea clasică a unui maraton.

Foto: Dan Tăutan

Comments

comments

Previous

De ce alergăm?

Next

Alergare cu “O” mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also