luni, iunie 24 2024

Acest articol trebuie citit doar de cei care doresc să cîștige o înscriere cu preț redus la prima ediție a Semimaratonului Buftea. Și, desigur, de cei care nu știu încă despre ce e vorba.

Competiția are loc pe 1 octombrie.

E la prima ediție, însă se desfășoară într-un oraș cu tradiție sportivă și care găzduiește alte competiții de duatlon sau triatlon, spre exemplu. Așadar, la Semimaratonul Buftea doar se aleargă, pe trei distanțe: 7, 14 și respectiv 21 km. Cursa propune un format inedit. Deoarece se aleargă în circuit, pe o buclă de circa 7 km, sportivii participanți la probele de 21 și, respectiv, de 14 kilometri vor puncta în clasamentele probelor inferioare.

Crezi că faci față? Te interesează?

Dacă da, atunci poți participa la o tragere la sorți în urma căreia se vor oferi cinci vouchere de reducere din taxa de participare, în valoare de 10 lei fiecare, indiferent de proba la care se înscriu participanții.
Pentru a putea participa la tragerea la sorți poți spune de ce vrei să partici la Semimaratonul Buftea, printr-un comentariu la acest articol sau pe pagina de facebook a concursului sau pe cea a Alerg.ro.

Vor fi luate în considerare comentariile făcute pînă luni 11 septembrie, ora 12:00. Cîștigătorii vor fi desemnați prin sistemul random.org și vor fi anunțati a doua zi. Ulterior, ei vor trebui să scrie un mesaj la adresa marian.chiriac@alerg.ro pentru a primi un cod de identificare.

Multă baftă.

Comments

comments

Previous

M-am decis să abandonez

Next

Ciucaș X3. A opta oară

1 comment

  1. Doresc sa particip la Semimaratonul Buftea pentru ca:
    – nu am alergat niciodata prin locurile acelea;
    – am rude prin partea locului si deci sustinatori asigurati;
    – bun antrenament pentru MPC-ul care urmeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also