luni, septembrie 20 2021

Pentru sponsori și pentru presă astăzi s-a dat oficial startul Petrom Bucharest International Half Marathon. Alergătorii, însă, să citească până la capăt…

MIB

Nu au fost prea multe lucruri noi anunțate la conferința de presă organizată miercuri de către Asociația Bucharest Running Club. Traseul semimaratonului era știut și a fost reamintit. Vezi aici.

Competiția va avea loc pe 19 mai și, pe lângă probele tradiționale de semimaraton (21km), 10 km, cursă populară (3.5 km în jurul Palatului Parlamentului) are și o probă inedită de ștafetă (echipă de patru alergători, pe distanța de 5.27 km fiecare). Crosul pentru copii are trei categorii de vârstă. Detalii aici.

Inedită a fost prezența ministrului Tineretului și Sportului, care și-a anunțat sprijinul pentru acțiuni sportive de masă.

În rest, sponsorii tradiționali: Petrom (pentru semimaraton), Raiffeisen Bank (pentru maratonul din octombrie), continuă colaborarea cu organizațiile civice deja cunoscute (detalii aici).

O noutate ar fi echipa pe care o va forma Gabriel Solomon, ce va alerga pentru o cauză umanitară alături de doi oameni ce apar des la televizor… Însă îi las lui plăcerea de a anunța acest lucru. Eu i-am promis doar o pereche de pantaloni noi…

În final, am cerut un punct de vedere, din partea sponsorului principal Petrom, legat de taxa de participare, apreciată de unii alergători ca fiind prea mare. Mai jos o puteți asculta pe Ramona Zanfirescu, Head of Press Office al Petrom.

Petrom – despre taxa participare

Comments

comments

Previous

Maraton la Brașov

Next

Se apropie Maratonul Internațional Cluj

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also