sâmbătă, decembrie 2 2023

Există viața după cursă? Răspunsul nostru este: Da.

Însă, evident, viața aceasta are legătură tot cu antrenamentul, chiar dacă la nivel de discuție, tot cu competiția sau cu poveștile alergării, rememorate de data aceasta prin intermediul imaginilor și al sunetelor.

Lansăm așadar un alt gen de provocare și vă invităm la Serata alergătorului. Vrem să fie o întîlnire informală și reconfortantă a pasionaților de alergare care au însă și preocupări culturale sau artistice. Vom discuta, comenta și povesti despre alergare. Vom privi fotografii sau filme despre alergare.

Pentru început am dori să vă invităm la film. Marți 1 martie* sunteți așteptați așadar la Verde Cafe din București (str Domnița Ruxandra nr 15) pentru a viziona o producție despre alergare. 

Aveți mai jos trailerele a trei filme, dintre care – pe baza votului pe care sunteți rugați să îl exprimați – vom alege pe primul care urmează să fie proiectat. Cum spațiul avut la dispoziție este limitat vom accepta doar primele 20 de persoane care confirmă ferm prezența AICI.

Indulgence

 

Without limits

Saint Ralph

Mai multe detalii despre locul de întîlnire la www.verdecafe.ro

* Da, știm, e 1 martie… Însă acesta nu e un motiv să veniți singuri. Și de ce marțea? Pentru a arăta că această zi nu are doar trei ceasuri rele.

Comments

comments

Previous

GrizonoToane: E deja concurență!

Next

Limassol. O radiografie

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also