miercuri, februarie 21 2024

BuffE criză. E gripă. Vine iarna. Unii riscă să se îmbolnăvească. Alţii continuă să alerge. Cei din urmă o fac indiferent de vreme, fie ploaie, fie zăpadă, cu atît mai mult cînd e frig.

Pentru o bună protecţie a căilor respiratorii în timp ce alergi este recomandabil să porţi o bandană (buff, în limba engleză). Cine vrea, poate să folosească bandana pentru a se proteja contra gripei, fie ea porcină sau nu. Ajută, mai ales că nu se găsesc măşti de protecţie obişnuite. În plus, bandana poate fi folosită în multe alte ipostaze (vezi imaginea alăturată)

Aparent doar o bucată de pînză, bandana are o formă cilindrică, ceea ce o face multifuncţională, putînd să îţi protejeze capul, zona gurii şi gîtul. Pentru o demonstraţie practică, click aici.

Promisa ofertă interesantă acum: magazinul de echipament de munte şi trekking MONTREK SPORT vă oferă o reducere de 10 % pentru orice bandană cumpărată de la sediul său din Bucureşti (se poate comanda şi online).

Ce trebuie făcut? Scrie un mesaj la Comments (ex: “vreau şi eu”, “mă interesează” etc). Poţi folosi numele real sau un pseudonim, important este să laşi o adresă de e-mail validă, unde vei primi un cuvînt-cheie. Acesta poate fi folosit în tranzacţia cu Montrek Sport, ceea ce îţi va aduce reducerea promisă.

Comments

comments

Previous

Ştiri pe fugă (IX)

Next

Despre bani…

8 comments

 1. Ma intereseaza „ustensila” 🙂 de facut neckerchief la porcu’ de pe canapea/fotoliu/scaun.

 2. Salut. Am dat peste blogul tau citind HotNews-ul. Recent a inceput sa ma intereseze si pe mine „alergatul” si tot ce e legat de asta 🙂
  Exista si posibilitatea de a da subscribe prin email la „post”-urile tale?

 3. Iuliu Sandu, exista (si inca de foarte mult timp) feed-uri Atom/RSS. Teribil de usor de folosit si fara sa-ti mai faci griji ca vei uita sa verifici blogul. Si nici nu-i nevoie sa intri pe mail ca sa verifici noutatile, totul este la (fix) doua click-uri distanta.

  http://www.opera.com/mail/rss/

 4. Marian, evident ca vreau si eu. Chiar am vrut sa te intreb daca duminica la alergarea de grup din IOR nu aveai asa ceva la mana…

 5. Imi cer scuze ca raspund putin cam tirziu.
  Intai de toate multumiri lui Tomis pt ca a oferit explicatiile necesare legate de RSS.

  In seara aceasta, fiecare dintre doritori va primi parola.

  Marian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also