miercuri, februarie 21 2024

Sezonul de alergare RUNFEST ia startul anul viitor cu un eveniment nou, distractiv, care se concentrează pe o tematică “dulce”: Hot Chocolate Race 10/5 k! Evenimentul se va desfășura în București și va deschide pofta de mișcare membrilor RUNFEST cu două curse accesibile de 5 și de 10 kilometri, după care va urma o sărbătorire a rezultatelor obținute cu diferite sortimente de ciocolată, se arată într-un comunicat de presă.

rf

În continuare, se vor organiza competițiile deja tradiționale, conform următorului calendar:

  • Hot Chocolate Race 10/5 k – 8 aprilie, București;
  • Gabriela Szabo RUNFEST – 6 mai, Bistrița;
  • RACE TO NATURE Trail & Family Run – 28 mai, lângă București;
  • URBATLON (cursă cu obstacole) – 17 iunie, Arena Națională, București;
  • After9Cross (alergare de noapte) – 22 iulie, București;
  • FOX TRAIL Half Marathon – 2 septembrie, Băneasa, București;
  • Fuga pe uliță – 21 octombrie, București.

“Vom îmbina pasiunea pentru alergare cu noi provocări și surprize pentru a ne bucura împreună de experiențe interesante în 2017”, spune Tudor Mocuța, New Business Director în cadrul MPG, compania care organizează RUNFEST.  ”În ultimii patru ani comunitatea noastră a crescut și a atins pragul de 10.000 de membri, oferind activități sportive desfășurate cu bucurie, într-un cadru special și sigur, cu beneficii și servicii la o calitate superioară, fairplay, respect pentru viață și natură”.

RUNFEST oferă și în 2017 diferite facilități la cursele pentru copii, dar și multe surprize cu ajutorul sponsorilor și partenerilor de sistem. Platforma RUNFEST – www.runfest.ro, lansată la începutul acestui an pentru comunitatea de sportivi amatori, oferă nenumărate facilități printre care gestionarea individuală a contului personal și posibilitatea de a achiziționa din timp abonamente ce permit înscrierea în eveniment la prețul minim de participare, indiferent de momentul la care are loc înregistrarea.

Alergătorii sunt ținuți la curent cu noutățile și pe pagina Facebook RUNFEST, unde se regăsesc și albumele cu fotografii și filmele evenimentelor ce s-au petrecut și care ilustrează experiențele frumoase trăite de participanți.

 Foto: Gabriela Szabo RUNFEST

Comments

comments

Previous

Petrecînd românește, petrecând sportiv

Next

Cel mai rapid parlamentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also