duminică, februarie 25 2024
Unde: 28 august 2016, pădurea Băneasa
Ce: 32 de curse pe trasee variate
Cum: Înscrieri pe site-ul oficial. Pînă pe 24 august

Ediția a patra a crosului din pădurea Băneasa vine cu noutăți și cu multe surprize pentru pasionații de mișcare. Toți concurenții, indiferent de nivelul de pregătire, mari sau mici, vor avea ocazia să se bucure de alergare și distracție în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi la evenimentul din 28 august 2016, care se va desfășura din acest an sub o nouă etichetă: Bucharest FOX TRAIL Half Marathon.

Pentru Bucharest FOX TRAIL Half Marathon echipa MPG a pregătit o atmosferă antrenantă și variante multiple de traseu, astfel încât să dea ocazia cât mai multor categorii de public să beneficieze de frumusețea alergării în mijlocul naturii.

Competiția va avea patru trasee, după cum urmează: KIDS RACES – 2,5 km, 6-11 ani; Scurt – 5 km, +12 ani; Standard – 10 km, +14 ani; Epic – 21 km, +18 ani.

B1

Copiii care vor lua parte la cursele speciale KIDS RACES se vor bucura de înscrieri gratuite în limita a 250 de locuri, iar validarea se va face în ordinea înregistrării după regula “primul venit, primul servit”. Înscrierea la KIDS RACES presupune crearea gratuită a unui cont de membru RUNFEST – www.runfest.ro – pentru fiecare copil, pe baza unei adrese individuale de e-mail – click aici – și înregistrarea în eveniment prin rezervarea unui loc într-una dintre cursele disponibile.

Pe traseele crosului Bucharest FOX TRAIL Half Marathon se vor desfășura în total 32 de curse de alergare mult apreciate de sportivii amatori, acestea reușind să îmbine în mod inspirat liniile lungi și late din inima pădurii Băneasa cu single track-urile dinamice de la marginea sa, iar fiecare iubitor de mișcare va avea ocazia să trăiască experiența unui adevărat cros.

Pachetul de participare include: număr de concurs, cip unic de cronometrare; tricou tehnic personalizat RUNFEST – Bucharest FOX TRAIL Half Marathon; medalie de Finisher; voucher cu discount special pentru cumpărături la Running Warehouse Europe; baton Isostar; o porție de paste Barilla, nr. 1 în Italia, în sos Barilla și o doză răcoritoare cu bere Ciuc Natur Radler la finalul concursului, berea fiind doar pentru adulți; alte produse asigurate de sponsori.

La acesta se adaugă toate serviciile oferite în cadrul evenimentului, precum și atmosfera energizantă specifică conceptului Sportainment promovat de MPG: amenajare și marcare trasee; punct de informații și de ridicare de pachete; cronometrare de specialitate realizată cu sistemul MyLaps; puncte de alimentare și de hidratare la Start și pe trasee; comunicații de urgență; intervenții de urgență; asistență medicală și ambulanță; vestiar și garderobă; servicii de catering; fotografii în zona de Start/Finish a competiției; multă muzică și MC pe durata evenimentului, precum și alte servicii asigurate de sponsori și parteneri.

Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 24 august, inclusiv, pe pagina dedicată evenimentului Bucharest FOX TRAIL Half Marathon de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Totodată, amatorii de alergare beneficiază de taxă minimă de participare, de 65 de lei, valabilă până în 10 iulie.

Foto: Alexandru Mitu / RunFest

Comments

comments

Previous

Dedicația de vineri

Next

Strategie. Cum să ajungi pe podium chiar dacă nu te antrenezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also