vineri, septembrie 22 2023

Toamnă, vremea e încă bună, așa că se aleargă de zor…

Azuga

AZUGA
Aproape 350 de alergători au luat startul pe 19 octombrie la a doua ediție a Azuga Trail Race, competiție ce a inclus două probe de alergare: 27km (cu diferență de nivel pozitivă de 1600m) și 9km (+600m). Cursa lungă a fost dominată de către sportivi cu experiență, la masculin câștigând Gyorgy Szabolcs (Sponser-La Sportiva) cu 2h:21min:51sec, iar la feminin Denisa Ionela Dragomir (Azu Greii) – 2h:48min:19sec. Szabolcs a realizat un nou record al competiției. Emanuel Trandafir a terminat primul la cursa scurtă. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

CLUJ
Prima ediție a crosului Făget s-a bucurat de prezența a aproape 200 de alergători, care au luat startul în două probe: semimaraton – circa 22 km (116 participanți)  și cros 9 km(78 participanți). Și aici participarea a fost una de calitate, respectiv cam cei mai buni alergători din Ardeal. La semimaraton cei mai buni au fost Artur Miklos (1h:27min:13sec) și respectiv Ioana Mica (1h:48min:21sec). La cros primii au terminat Adrian Dohotaru (40min:37sec) și Torok Ibolya (49min:00sec). Clasamentul final poate fi consultat aici.

SULINA
Maratonul Sulina rămâne o competiție marca ”Ilie Roșu”: puțini participanți, mult entuziasm însă. La startul acestei de-a doua ediții s-au strâns doar 29 de participanți (9 – maraton, 9 – semimaraton, 3 – cursa de 15 km, restul la cursa populară) plus o ștafetă de 42 de copii (fiecare a parcurs câte un kilometru). Vasile Tilibașa și Mariana Bazavan sunt câștigătorii probei de maraton. Mai multe informații aici.

Tot în acest week-end a avut loc Crosul Click (la București) și o cursă de obstacole, la Tg. Mureș.

Foto: facebook.com/pages/Azuga-Trail-Race

Comments

comments

Previous

Un atlet al spectacolului

Next

Mi-am găsit pe cineva în Secuime…

1 comment

  1. 21 de participanți (9 – maraton, 9 – semimaraton, 3 – cursa de 15 km) la o competitie de alergare aflata la a doua editie. Daca ma gandesc si la Dracula maraton (organizat in cele din urma in parcul IOR) la care s-au adunat cel mult 50 de oameni, spectacolul devine dezolant si trist! Imparatul este cam golas…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also