miercuri, mai 29 2024

Cros la Oradea, cros la Cluj, dar mai ales alergare în Balcani…

balkan

* Sâmbată 9 noiembrie pe platoul din Băile Felix, s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Cupei României la cros. Concursul a avut loc la mai multe categorii de vîrsta şi anume copii III, II şi I, juniori III, II şi I, tineret și seniori. Au fost premiați competitorii atât la individual cât și pe echipe. De remarcat că la concurs s-au înscris 537 de concurenţi (232 la feminin şi 305 la masculine), legitimaţi la 82 cluburi din ţară. Câțiva dintre câștigători: Monica Florea (CSU Arad) și Nicolae Soare (CS Știința Bacău) – la tineret și Cristiana Ghiță (CSU Galați) și Ioan Zaizan (CS Știința Bacău) – la seniori. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Atletism în colaborare cu Asociația Județeană de Atletism Bihor, DJST Bihor și Liceul cu Program Sportiv ”Bihorul” Oradea. Despre câteva din probleme Federației de Atletism puteți citi aici.

* Aproape 300 de persoane au luat startul, sâmbătă 9 noiembrie, la a treia ediție a Crosului de Noapte, desfășurat în Parcul Central din Cluj. Competiția a avut două probe: alergare pe distanța de 4km și respective 10 km. Proba mai scurtă a fost câștigată de Ioana Mica și Zsoldos Patrik, respectiv de Laura Diana Popescu și Miklos Artur (10 km). Rezultatele complete sunt aici. Acesta a fost ultimul eveniment pe 2013 al Runners Club care, printre altele, organizează și Maratonul de la Cluj.

* După patru zile de mers pe bicicletă și după alte șapte de alergare, ultramaratonistii care au participat la 1000 km Balkan Charity Challenge s-au întors luni 11 noiembrie în București. Mai multe detalii aveți pe site-ul official http://1000balkan.com. Evenimentul este organizat cu sprijinul logistic a trei cluburi de specialitate, două din România şi celălalt din Bulgaria, respective Ro Club Maraton, Elite Running şi Begach Running Club.

Foto: pagina de Facebook a 1000km Balkan

Comments

comments

Previous

”Bomba a explodat la momentul potrivit” (II)

Next

Despre burtă și alți demoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also