duminică, mai 19 2024

De fapt, sunt foarte pe scurt, doar cu rezultatele singurelor două competiții de alergare din week-end

BandaDe ziua națională a României, pe 1 decembrie, s-au organizat două concursuri de maraton, în București și respectiv la Alba Iulia.

*** La București, s-au prezentat la start aproape 400 de sportivi, care au alergat pe aleile parcului IOR. Proba de maraton a fost câștigată de Florin Simion (3h:05min:54sec) și Hiroko Ogawa (3h:45min:40sec), cea de ștafetă maraton de către echipa Happy Tree Friends (2h:37min:16sec), în timp ce la semimaraton cei mai rapizi au fost Ene Pavel (1h:23min:50sec) și respectiv Daniela Petrescu (1h:38min:54sec). Rezultatele complete sunt disponibile aici.

*** La Alba Iulia s-a alergat pe un traseu în circuit, în interiorul cetății Carolina, maratoniștii trecând de 16 ori prin fața Catedralei Reîntregirii Neamului. La start au fost 39 de alergători (16 la maraton și 23 la semimaraton), plus două ștafete de copii din județul Alba care au parcurs și ei distanța de 42 km. Clujeanul Laurențiu Vezentan (3h:10min:47sec) și respectiv sibianca Cristina Trancă (4h:32min:33sec) au fost primii în proba de maraton, în timp ce Marian Popa (Hunedoara) și Marcela-Diana Vlad (Constanța) au câștigat proba de semimaraton.

Comments

comments

Previous

De ce ai alerga de 1 Decembrie

Next

Cărți, Brânză și un patiser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also