joi, februarie 29 2024

Sezonul competițional încă așteaptă să ia ceva viteză

Incet

Puține competiții de alergare la acest sfârșit de săptămână. După ce pe 12 ianuarie a avut loc primul cros al acestui an, în pădurea Pustnicu de lângă București, următoarea competiție similară s-a desfășurat la Cluj.

Așadar, puțin peste 100 de alergători au luat startul la a cincea ediție a Făget Winter Race, competiție de cros cu două probe: Traseul Elită – 15 km de alergare, cu 400 m diferenţă de nivel și Traseul Hobby – 7 km, cu 150 m diferenţă de nivel. Concursul masculin în proba lungă a fost câștigat la mare luptă de către Gyorgy Szabolc (timp 59min:33sec), în timp ce la feminin prima a terminat Andra Loredana Ologu (timp 1h:08min:34sec).
Proba hobby a revenit cuplului Ioana Mica (36min:18sec) și, respectiv, Adrian Dohotaru (27min:55sec). Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Cupa Bistrița deschide în mod tradițional alergările în sală din România. La fel s-a întâmplat și anul acesta, cu 326 de atleți și atlete din categoriile seniori, tineret și juniori, reprezentând 29 de cluburi, întrecându-se pentru a obține trofeele puse în joc. S-a concurat în probe scurte și medii (1.500m, 3.000m), dar și în probe de ștafetă, aruncare sau sărituri. Cele mai bune rezultate au fost consemnate aici.

Și, în final, după cum am mai anunțat deja, sâmbătă 18 ianuarie a avut loc și primul concurs în sală pentru copii și juniori 3.

Comments

comments

Previous

Competiție pentru tineri atleți

Next

Alergări impure și parcuri care nu există

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also