miercuri, mai 29 2024

Duatlon și schi alpinism. Și totuși alergare

Buftea
Nu a fost un week-end cu competiții interne de alergare. Și totuși s-a alergat destul de mult și în aceste zile. Și nu e vorba doar de cele câteva zeci de români care au participat la maratonul de la Roma, cât mai ales de prima ediție a duatlonului Buftea și de cea a opta a Postăvaru Night Run.

Pegas Duatlon Buftea. Competiție ce a inclus 6 km de alergare – 20 km de ciclism – 2 km alergare. Prima ediție. 70 de participanți. Probe la individual și la ștafetă. Câștigători: Ciprian Bălănescu -58min:20.8sec și Adriana Ceaușescu – 1h:22min:02.2sec. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Postăvaru Night Run. Competiție de alergare montană și ski alpinism. Distanța de alergare de aproximativ 4,5 km şi 700 metri diferenţă de nivel pozitivă. Se aleargă la lumina frontalelor, traseul este abrupt și extrem de dificil, cu zăpadă pe lungi porțiuni, însă totul s-a terminat cu o petrecere pe cinste. Câștigători în proba de alergare montană au fost Iulia Găinariu – 39min:22sec și Cristian Stotz – 31min:05sec, în timp ce în proba de schi alpinism cei mai buni au fost Silviu Manea – 30min:47sec și respectiv Alexandra Dobre – 42min:53sec. Rezultatele finale sunt anunțate aici.

 

Foto: Paul Bechea

Comments

comments

Previous

ChiRunning

Next

Revista ALERG #16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also