joi, februarie 29 2024

Două competiții: Europenele de cros și alergare în pădurea Băneasa.

aa


Cros european

Alergătorii români au obținut rezultate modeste la Campionatele Europene de Cros desfășurate pe 14 decembrie la Samokov, Bulgaria. Cea mai bună clasare a avut-o Mădălina Florea, locul 14 în competiția fetelor sub 23 de ani. În aceeași cursă, echipa fetelor s-a clasat pe locul 6. În rest, clasările la individual au fost cam de la locul 50 în jos.

Rezultatele complete sunt disponibile aici. De menționat doar că cea mai bună alergătoare senioară a fost britanica Kate Avery, în timp ce la masculin primul a terminat turcul naturalizat Polai Kemboi Arikan.

Băneasa Trail Run

O plăcută, deși destul de rece, zi de duminică. Aproape 600 de alergători. Două curse, cros pe distanța de 10,5 km și una de semimaraton. Voie bună, ambiții, noroi cu măsură, sarmale onctuoase la sfârșit. Altfel spus, Băneasa Trail Run, ediția a treia.

Câștigători au fost: Daniel Stroescu – 1h:18min:24 sec și Antonia Mariș – 1h:34min:46sec, în proba de semimaraton, respectiv britanicii Andrew Norman – 37min:44sec și Sarah Tunstall – 40min:42sec, în proba de cros. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Foto: baneasatrailrun.ro

Comments

comments

Previous

Ultramaratonistele. Câteva portrete (VI)

Next

Apocalipsa după Gerar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also