duminică, februarie 25 2024

A fost un sfârșit de săptămână dominat de Semimaratonul Internațional București, care a strâns la start un mare număr de alergători. Cum despre acest eveniment am relatat anterior, nu rămâne decât să menționăm celelalte două trei competiții oficiale organizate: o cursă de trail race în zona Oradei, cros de noapte la Cluj și un dur ultramaraton în Bucegi.

t
Trail Race

Băile 1 Mai, Oradea. 16 mai. A treia ediție a Băile Felix Trail Race. Circa 200 de participanți la probele de 20 km, 10 km și 6 km. Câștigători în proba cea mai lungă au fost: Ionuț Silinc (1h:25min:29sec) și Roxana Nagy (1h:59min:37sec). Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Cros

Cluj, 15 mai. Peste 450 de participanți la Crosul de Noapte, competiție ce a inclus probe de 10 km și respectiv 4 km. Rezultatele sunt disponibile aici.

 

Ultra

A doua ediție a unui concurs de ultramaraton montan, Transylvania 100k, desfășurat în Bucegi. Au fost 133 de participanți, din zece țări, care au terminat cele două probe – 100 km și 50 km (în clasamentul final a fost inclusă și proba de 80km pe echipe). Vremea rea, cu vânt și ceață, ca și lungi porțiuni cu zăpadă, au creat numeroase probleme participanților.  Câștigători au fost: Txomin Isuntza (masculin) și Jess Baker (feminin) – în proba de 100 km, respectiv Robert Hajnal și Marie Meixner, în proba de 50 km. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Foto: Transylvania 100k

Comments

comments

Previous

Arogant, Doamne, am fost prea arogant!

Next

Privind formele în alergare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also