miercuri, mai 25 2022

Rezultatele alergărilor din Alpi, Retezat și munții Harghitei. Plus Cupa României la triatlon.

red
–    Este, probabil, o premieră pentru alergarea românească. Doi alergători montani au reușit, duminică 25 august, să se claseze pe podium într-o cursă internațională. Astfel, Ionuț Zincă a terminat primul cursa de 43 de km RedRock Sky Marathon, desfășurată în Alpii italieni, în apropiere de localitatea Vezza d’Oglio. Timpul său: 3h:04min:13sec. Pe de altă parte, Syorgy Szabolcs s-a clasat al treilea, cu un timp de 3h:13min:45sec. Trebuie spus că ambii alergători concurează pentru echipa italiană Valetudo Skyrunning. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

–    A treia ediție a Mureș-Olt Maraton a adunat la start, sâmbătă 24 august, 119 alergători, care au participat fie în proba de cros, fie cea de maraton (59 participanți). Traseul este deosebit de frumos, alergabil în cea mai mare parte și la maraton are o diferență de nivel pozitivă de 2800 metri. Câștigători la maraton au fost: Bartha Bálint (4h:50min:01sec) – masculin și  Hiroko Ogawa –    6h:23min:36sec. Rezultatele complete sunt disponibile pe site-ul www.muresoltmarathon.ro.

–    Iorgovanu Night Run este singurul semi-maraton nocturn din țară. În noaptea de 24-25 august 2013, începând cu ora 22.00, 68 de alergători au luat start în această cursă inedită, pe un traseu în masivul Piule-Iorgovanu din Munţii Retezat, mai exact în zona Retezatului Mic. Câștigători au fost Mădălin Ionescu (Craiova) – 1h:43min, respectiv Iulia Găinariu (Zărnești) – 1h:53min. Rezultatele complete se găsesc aici.

–    Cupa României Isostar la triatlon a fost organizată în premieră, pe 25 august, la lacul Reci, în judetul Covasna. La start s-au prezentat 90 de sportive, la probele individuale și șapte ștafete. La masculin, pe primul loc s-a clasat Alex Diaconu (Atena SC Constanța) cu un timp de 1h:10min:33sec, în timp ce prima la fete a fost Ștefania Ion (Olimpia București) – 1h:23min. Merită menționat faptul că a fost organizat și un concurs pentru copii.

Comments

comments

Previous

“Agaţă-te!”- antrenament de viteză

Next

Inov8 X-Talon 190

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also