sâmbătă, februarie 24 2024

Avem ceva restanțe privind concursurile care s-au organizat în ultimele zile. Așa că, lapidar, despre competiții și câștigători.

Maratonul Regal
10 mai. Ediția a V-a. Competiție desfășurată în premieră la Sinaia, cu start și finiș la Castelul Peleș, pentru a marca astfel un secol și jumătate de la fondarea Familiei Regale Române. Trei probe: maraton, semimaraton și cros 10 km. Circa 160 de participanți. Cîștigători la maraton au fost Andrei Dan Dudu – 4h:50min:37sec și respectiv Alexandra Turosu – 6h:41min:32sec. La semimaraton primii au terminat Victor Ștefănescu – 2h:18min:13sec și respectiv Angela Teodorescu – 2h:43min:45sec. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Crosul de Noapte

O ediție cu un nou record de participare: 1070 de alergători. S-a alergat la lumina felinarelor, în Parcul Central din Cluj. Două distanțe: 4km și respectiv 10km. Cei mai rapizi în ultima probă au fost: Marcel Bălan – 35min:10sec și respectiv Diana-Vanda Sipoș – 44min:19sec. Rezultatele complete se găsesc aici.

Thermal Race
14 mai. Ediția a IV-a. Aproape 200 de alergători din România și Ungaria au înfruntat vremea mai puţin prietenoasă şi au participat la acest concurs de trail running desfășurat la Băile 1 Mai (Oradea). Două distanțe: 10km și 20km. Rezultatele urmează să fie afișate pe pagina oficială.

ew2

Edelweiss Night Run
14 mai. O competiție de noapte unică în zona Moldovei, desfășurată în apropiere de Cîmpulung Moldovenesc. Două distanțe: 18km și respectiv 10 km. Dacă am numărat bine, au fost 208 participanți. Cei mai rapizi în cursa lungă au fost: Nicolae Bălan – 1h:49min:01sec și respectiv Cristina Țigănescu – 2h:26min:29sec. Rezultatele complete se găsesc aici. Felicitări organizatorilor pentru promovarea și prezentarea evenimentului.

Despre Semimaratonul Petrom București am scris deja aici.

S-au mai organizat: Mogoșa Race (cros de 6km în zona Baia Mare, ediția 1) și Crosul Firmelor (Timișoara)

Foto: Gabi Mireanu / Edelweiss Night Run

Comments

comments

Previous

Record! Record la... saune!

Next

De vară. Recomandări mai altfel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also