sâmbătă, septembrie 18 2021

Pe 26 septembrie poți alerga la Sun Challenge, competiția organizată de Sun Plaza în Parcul Natural Văcărești. Poți, în același timp, să contribui la programul „Prima casă pentru vidre”

Aflată la cea de-a treia ediție, Sun Challenge este singura cursă de alergare prin Parcul Natural Văcărești. Te poți înscrie la una dintre cele trei distanțe de concurs – 5 km, 10 km, 21 km. Indiferent ce traseu alegi, vei avea ocazia să alergi prin interiorul parcului, pe poteci de trail, printre lacuri, stuf, sălcii și arbori bătrâni, în locul unde locuiesc vidre, țestoase și peste 170 de specii de păsări.

Toți banii obținuți din înscrieri vor fi direcționați de Sun Plaza către Asociația Parcul Natural Văcărești pentru programe de conservare a vidrelor (Lutra Lutra). Vom construi o vizuină pentru vidrele din parc și vom monta camere video pentru monitorizarea lor.

În plus, rangerii din parc vor igieniza zona (vidrele iubesc apele curate), vor construi o plută din peturile găsite în parc (pentru a atrage atenția asupra poluării cu plastic a apelor) și vor monta panouri pentru desemnarea zonelor de habitat și protecție („Șșș, te apropii de casa vidrelor!”).

Pentru înscrieri, intră pe site-ul competiției https://www.sun-plaza.ro/sun-challenge-2021/. Azi este ultima zi în care puteți beneficia de reduceri la taxa de înscriere.

Pentru mai multe detalii la zi, intră pe evenimentul creat pe Facebook: https://www.facebook.com/events/257828976027733/

Comments

comments

Previous

Două recorduri memorabile

Next

#Bucharest21km. Ce ar fi de reținut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also