luni, august 8 2022

O nouă ediție a ”cursei în culori” va avea loc la Mamaia. Mai sunt doar două zile de înscriere la preț redus.

color

The Color Run™ – cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un festival unde se folosește din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele
de combinaţii de culori intense.

Sunt doar două reguli, uşor de urmat:
– Începe cursa în haine albe.
– Treci linia de sosire scăldat în culori.

În România, The Color Run™ a luat amploare, cursa de la Mamaia de pe 26 iulie, fiind a treia competiție organizată anul acesta, după cele de la București și Cluj.

Important: doar până pe 20 iulie puteți beneficia de un tarif redus pentru înscrierea la The Color Run Mamaia.

Detalii importante despre concurs

* Data: 26 iulie 2014
* Loc desfășurare: Va fi anunțat în scurt timp

Descriere program :
17:00 – sosirea participanților
19:00 – primul start
vor fi mai multe starturi, astfel încât în dreptul punctelor de culoare, fiecare să aibă parte de o experiență cât mai intensă.
19:00 – 20:00 The Color Run Experience: alergare/mers – pe traseul de 5km. La KM 1,2,3 și 4 te așteaptă valuri de culoare.
20:00 – 23:00 The Color Run Festival: Un line-up de DJ, interacțiune cu cei mai tari instructori de dans și fitness.
23:30 – The Color Run Explosion: Păstrează pudra pentru festival și colorează-te în mii de combinații

Kitul de participare este format din:
-tricou
-bentiță
-numar de concurs
-brățară de acces la festival
-tatuaj temporar

Ridicarea kiturilor de concurs se va putea face cu o săptămână înainte de eveniment, într-o locație ce va fi anunțată ulterior.

* Articolul are caracter publicitar și informativ

Comments

comments

Previous

Fulgerică, alergătorul "trăsnet"

Next

Sprinturile. O recenzie

2 comments

 1. Buna seara, Domnule Chiriac. Care este legatura dintre acest articol si specificul siteului/revistei dumneavoastra? Sunt putin obosit, este drept, mi-am incheiat de 30′ tura alergare dar oricat m-as stradui, nu gasesc punctele comune. il voi reciti maine de dimineata :). Multumesc, seara placuta, Marian STANCU.

 2. Buna seara domnule Marian Stancu,

  am marcat destul de vizibil, zic eu, faptul ca este un material publicitar, care promoveaza si informeaza despre un eveniment de alergare. Cred ca din acest punct de vedere un astfel de articol isi are locul pe un site precum Alerg.ro.
  Acum, si eu abia intors de la un drum lung, si obosit asadar, incerc sa inteleg daca nu cumva va referiti critic la conceptul The ColorRun. Aici, intr-adevar putem discuta si, dintr-o anumita perspectiva, se poate considera ca un astfel de eveniment este mai curind unul social (iar alergarea un pretext) decit unul sportivo-competitiv.
  Daca mai este nevoie, detaliem maine de dimineata 🙂

  Va multumesc frumos,
  Marian Chiriac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also