marți, iunie 18 2024

Pe 17 mai, amatorii de ultramaraton pot alerga două curse (de 100 km și respectiv 50 km) în cadrul unei competiții de anduranță care propune nu doar un traseu dificil ci și multe surprize. Cei curajoși și bine pregătiți pot câștiga o nouă înscriere gratuită. Detalii în continuare.

Harta
Traseu
De acum, pe site-ul Transylvania 100k se găsește harta traseelor ce vor fi parcurse de alergătorii celor două curse, de 100 km și respectiv de 50 km.

Premii
De asemenea, au fost anunțate premiile la toate categoriile, premii oferite de sponsori sub forma unor articole sportive. Valoarea acestor produse depășește suma de 1500 euro. Astfel, printre premii se vor regăsi veste de alergare backpack și centuri de alergare cu bidon, de la sponsorul principal The North Face, batoane, geluri și băuturi energizante și bidoane de apă de la Isostar, bețe de alergare ultra-ușoare de la Mountain King, articole de îmbrăcăminte sport (tehnică) de la My Race Kit, precum și produse specifice oferite de Castelul Bran.

Kit
Acestor premii se vor adăuga cadourile oferite tuturor alergătorilor, în kitul de participare: vouchere cu discount de 30% la produsele cumpărate de la AbitareSports, 20% pentru produse Isostar și 35% pentru Isostar Race Pack(vezi secțiunea “Știri” a site-ului oficial). Fiecare concurent va primi la înregistrare un tricou tehnic, un fluier, o hartă cu traseele de alergare și un baton energizant.

Extra
Pentru a se alinia marilor competitii de acest gen, organizatorii vor oferi o masă gratuită tuturor celor înscriși, după ședința tehnică din seara zilei de 16 mai 2014, sub forma unei “Ciorba Party” în al cărei meniu se vor găsi două feluri de ciorbă la alegere, o tocaniță de vită cu garnitură de cartofi, Plăcinta Baciului – specialitatea casei, iaurt de casă cu miere și fructe de pădure, prăjiturele și altele, care vor fi servite la Restaurant Parc Bran din imediata vecinătate a Castelului Bran.

Important: ultima zi de înscriere la concurs este 11 mai 2104.

Concurs

Și acum o nouă etapă a unui concurs la care puteți câștiga o înscriere gratuită la una din cursele Transylvania 100k. Vă invităm să răspundeți, până pe data de 3 mai, inclusiv, la întrebarea:

–    În ce loc se despart cele două curse?

Răspunsul se va înscrie ca un comment la acest text (menționând obligatoriu un nume și o adresă de email validă) asta, desigur, după ce ați consultat cu atenție site-ul concursului. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, pe data de 4 mai.

Comments

comments

Previous

Un ultramaraton. Opt doritori. Un câștigător

Next

Știri pe scurt. Cel mai mult despre Boston

5 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also