marți, mai 28 2024

Astazi am primit kit-ul de participare la Maratonul DHL. Deschid pachetul cu oarece blazare, fiind curios doar sa vad ce numar de concurs o sa port. Este 75. Un numar rezonabil, impar, asa cum prefer, care sper sa imi poarte noroc. In rest, in pachet e un tricou rosu, pliantul de prezentare, un marker ce arata precum un tub de Fastum Gel. Ma rog, lucrurile obisnuite.
Surpriza placuta a fost insa cind inauntru am gasit un mic pliant editat de Ro Club Maraton, ce contine un minighid de nutritie pentru maratonisti. Informatii extrem de utile (datorate doctorului Serban Damian), design de nota 10. Sa mai zic ca sunt un mindru membru al acestui club abia infiintat si ca pe Serban il apreciez mult pentru initiative si entuziasm?
Nu pot sa nu laud si eforturile companiei DHL si a echipei din jurul proiectului, care au facut o intensa campanie de promovare si de relatii publice. Si anul trecut cursa a fost bine organizata, iar premisele pentru anul acesta par cel putin tot atit de bune.

Comments

comments

Previous

O zi de alergare

Next

Doua zile pina la DHL

1 comment

  1. Marian,
    Multumesc (inca odata) pentru cuvintele frumoase. Sunt foarte fericit ca eforturile mele sunt apreciate de oameni cu care impart aceeasi pasiune – alergarea.
    Ma bucur ca ti-ai facut acest blog si o sa te citesc constant (cat de curand o sa adaug un link pe site si la mine pe blog). Bafta la DHL! (ne vedem pe acolo).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also