marți, iunie 18 2024

Pentru cei care încă sunt în căutare de idei de vacanță, un grup de tineri entuziaști ne invită pe 1 septembrie 2012 la evenimentul No Stress Triathlon & Party, pe litoralul românesc (stațiunile Neptun, Olimp și Costinești). Conceptul inedit este Triathlon All Inclusive, adică un triatlon accesibil chiar și celor mai puțin antrenați, cazare asigurată la tarife de grup foarte avantajoase și o petrecere organizată după eveniment, cu cocktailuri, muzică bună și oameni de calitate.

Traseul triatlonului este unul spectaculos, cu marea mereu aproape. Prima probă este cea de înot pe distanța de 500 m, apoi cea de bicicletă – 20 km off road prin păduri și pe faleză, iar ultima este proba de alergare pe distanța de 5 km pe malul mării, pe nisip, pe lângă faleza către Costinești.

Pachetul de concurs este destul de consistent, conținând pe lângă chipul de concurs, numărul și tricoul personalizat, și un voucher pentru o delicioasă porție de mâncare, acces la petrecere, un cocktail de 1,5 litri care poate fi împărțit cu încă doi prieteni și produse promoționale din partea sponsorilor.

Taxele sunt reduse, ele crescând în funcție de numărul de nopți de cazare solicitate. Spre exemplu, pentru triatlon individual taxa este cuprinsă între 100 ron (fără cazare) și 200 ron (cu 2 nopți de cazare incluse la hotel de 3 stele), iar pentru proba de ștafetă între 85 și 185 ron, existând de asemenea și pachete pentru susținători.

Premiile ce vor fi acordate sunt foarte numeroase, fiind premiate primele 3 locuri pentru nu mai puțin de 30 de categorii (din care 10 sunt surpriză). Acestea constau în abonamente lunare la fitness, weekenduri la munte, produse sportive, produse cosmetice etc.

Mai multe detalii despre desfășurarea triatlonului și înscriere puteți afla de pe site-ul evenimentului: http://intrecerea-petrecerea.ro

Comments

comments

Previous

Medalia de argint

Next

Protest pentru educație! În pas alergător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also