luni, iunie 24 2024
Pe 29 aprilie are loc cea de-a V-a ediție a Triatlonului Invictus – Pe Argeș în Jos.  Singura miză a concursului: limitele proprii!

Va fi un eveniment sportiv de agrement deschis tuturor, atît amatori cît și profesioniștilor, un eveniment între prieteni, ce își propune să promoveze sportul ca parte a unui stil de viață sănătos. Totodată, va fi un eveniment dedicat Zilei Veteranilor, un eveniment nobil în care ne putem gîndi la eroii nostri, la bunici, străbunici care au luptat pentru România.

Revenind la concursul propriu-zis. Distanțele vor fi cele clasice ale unui triatlon olimpic, adică 1500 m înot, 40 km ciclism, 10 km alergare. Se înoată în bazinul olimpic din Pitești, se va alerga pe malul Argeșului și se va pedala pe șosea.

Detalii la evenimentul Facebook: https://www.facebook.com/events/380178769101876/

Există și probe de ștafetă dar și o probă de duatlon, pentru cei care încă nu știu să înoate. De asemenea, copiii vor avea un rol foarte important, o cursă specială fiind organizată exclusiv pentru ei (triatlon copii: 1,2km alergare, 5km bicicletă, 200m înot  – individual și ștafetă)

Înscrierile se pot face aici:

individual: https://goo.gl/forms/NTeDe3lwBgEqueji1
ștafetă: https://goo.gl/forms/xbEsmUBOtMFAX5kp2

Nu se percepe taxă de participare însă sunt încurate donațiile către Asociația Invictus România.

Comments

comments

Previous

Pe scurt. Semne de primăvară

Next

Dramatism și jocuri de culise. Adevăratul lot național de ultramaraton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also