miercuri, mai 29 2024

Pe piață există o mare varietate de tricouri de alergare, mai fiecare promițînd să ofere tot ce e mai bun în materie de confort și respirabilitate. Ce ziceți însă de modelul de mai jos?

[Sebastian Butcovan]

Era o vreme când nu existau nici Facebook și nici grupurile de alergare aferente, de unde să poți afla cum să-ți faci singur o operație de menisc acasă.

Era o vreme când întrebarea “ce fac cu sfârcurile mele rănite de la frecarea cu tricoul?” provoca ridicări de sprâncene în farmacie, iar mâna farmacistei aluneca ușor spre butonul de panică de sub tejghea.

Acum, după cum am spus deja, lucrurile stau altfel. Cum să facem însă să alegem ce e mai bun pentru noi?

Pentru astăzi, ne-am oprit asupra tricoului F-Lite Megalight 140, (vezi și site-ul distribuitorului în România) pe care după ce l-am testat, am constatat că este atât de fin și prietenos cu pielea încât nu provoacă leziuni nici după un efort de lungă durată.

Tricoul stă mulat pe corp, dar fără să facă compresie care să ducă la disconfort sau, Doamne ferește, la vizualizarea excesivă a (eventualilor) colăcei.

Mi s-a părut ușor încât aproape nu l-am simțit pe mine. E ca și cum ai alerga la bustul gol, dar fără dezavantajele aferente (critici, remarci răutăcioase, grimase dezaprobatoare). Asta, desigur, dacă nu cumva ești vreun Adonis!

Așadar, ce mi-a plăcut la acest tricou:

  • este ușor și aerisit
  • Foarte bun pentru alergare, dar poate fi folosit și la drumeții (desigur, fiind doar unul dintre straturile de îmbrăcăminte, necesare în astfel de situații)
  • are zone integrate de răcorire în zona pieptului și pe spate
  • bună respirabilitate
  • nu are cusături
  • și o veste bună pentru bărbați: e anti-bacterial, neutralizează mirosurile!

Reduceri de pînă la 60%, inclusiv la tricouri de alergare

Detalii pe site-ul Running Warehouse

 

 

 

 

Comments

comments

Previous

Știrile. Lavaredo bate toaca, urbatlonu e cu lava

Next

Pe scurt. Planuri FRA și mondialele 24h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also