marți, mai 28 2024
Bistrițeanul Tibi Ușeriu a cîștigat pentru a treia oară consecutiv Arctic Ultra 6633, o cursă de circa 617 km în zona Cercului Polar.

# Timpul neoficial al lui Tibi Ușeriu a fost de 172 ore și 54 minute. Alți trei români (Florentina Iofcea, Avram Iancu și Polgar Levente) au luat startul la acest concurs dar au abandonat. În cele din urmă, cursa a fost terminată de doar șase dintre cei 23 de ultramaratoniști prezenți la start.

”Vedeţi voi …. toţi tragem după noi câte o sanie, plină cu demoni, doar că mulţi am uitat de ea. Dar vine un moment când sania devine prea grea, când nu mai avem încotro şi trebuie să privim înapoi, când trebuie să ne uităm ce e în ea, vine un moment când trebuie să începem să mai descărcăm din bolovani, ca să putem înainta prin viaţă”, a spus Tibi Ușeriu pe pagina FB a Asociației Tășuleasa Social unde cursa a fost prezentată în detaliu.

# Pe de altă parte, un singur ultramaratonist român va lua startul, pe moment, la ediția din acest an a Spartathlonului. E vorba de clujeanul Mihai Pantiș, care a primit direct acordul organizatorilor. Alți trei români – Mara Moroșan, Mariana Nenu și Răzvan Farkaș – sunt pe lista de așteptare.

Comments

comments

Previous

Băneasa Forest Run

Next

Știri pe scurt. Multe bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also