vineri, decembrie 2 2022

Luni 18 martie, ora 19:30, la Institutul Francez din București (sala Elvira Popescu), are loc proiecția filmului ”Ultra Trail Făgăraș 2012”

Utf2
Pe 31 august anul trecut începea la Avrig o inedită cursă de alergare montană: Ultra Trail Făgăraș. Competiția, aflată la prima ediție, a presupus parcurgerea în echipe de câte două persoane a unor trasee marcate din zona alpină a munților Făgăraș, într-o regiune cu versanți sălbatici, șei înguste, păduri umbroase, creste și custuri, uriașe circuri glaciare și zeci de lacuri.

Per total, UTF3 are circa 75 km lungime, 5420 metri urcare și 5240 metri coborâre, în trei etape.

Povestea în imagini a acestui concurs poate fi urmărită luni 18 martie la București. Filmul a fost realizat de către Dragoș Costea. Despre competiție și alte proiecte va vorbi Lucian Clinciu. Intrarea este liberă, în limita numărului de locuri.

Ultra Trail Făgăraș este ultima piesă lipsă din proiectul multisport CarpathianMan®, proiect ce își propune promovarea sportului outdoor de anduranță în România. Punerea acestuia în practică a început în octombrie 2006, odată cu prima ediție a Maratonului Piatra Craiului, cursă de alergare montană. Doar câteva luni mai târziu a fost organizată Postăvaru Night, o competiție de schi alpinism și alergare. În 2008 a urmat la rând Sinaia Winter Race, competiție de schi alpinism. Doi ani mai târziu a fost lansată Bike 3Mountains, competiție de mountain bike care parcurge munții Piatra Craiului, Bucegi și Leaota.

Comments

comments

Previous

Breakfast cu Andrei (P)

Next

Șase maratoane într-o lună

2 comments

  1. Scuze Oana,
    am omis sa scriu in stire. Este mentionat pe afis.
    Ora este 19:30. Am completat informatia acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also