sâmbătă, iunie 15 2024

Nu numai pentru Tim, ci pentru noi toti. Englezul Tim Williamson a plecat pe 13 ianuarie ora 13:13 sa cucerească Polul Nord singur într-o expediție de 3500 kilometri în 100 de zile. Solo. Un obiectiv îndrăzneț chiar și pentru un ultramaraton. Punând în ecuație faptul că totul se desfășura pe un teren desprins parcă dintr-o scenă din „Războiul Stelelor”, pentru mulți această expediție a părut echivalentul unei sentințe la moarte.
Tim Williamson

de Adrian Ber
De cum am văzut articolul pe alerg.ro am urmărit expediția lui Tim cu interes. Și chiar dacă a pierdut o „bătălie” și a fost nevoit să se întoarcă datorită unei accidentări pe 22 ianuarie, sunt convins că un om cu o asemenea ambiție va câștiga războiul.

Poate la anul. Poate peste doi ani. Și cel mai important este că a sădit acea sămânță în inima alergătorilor de pretutindeni, acea sămânță care crește și se transformă în dorința arzătoare de a mai tăia de pe listă încă o provocare ce pare imposibilă aproape pentru o întreagă planetă.

Însă scurta lui expediție nu a fost chiar în zadar, voi vă puteți bucura de o serie de fotografii de-a dreptul incredibile: https://twitter.com/tim_williamson.

Comments

comments

Previous

Revista Alerg #10

Next

Colţul consumatorului de seminţe

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also