miercuri, februarie 28 2024

Ești îngrijorat că tot mai mulți copii devin sedentari de la vîrste fragede? Că tot mai mulți copii mănîncă doar „junk food” sau că traseul lor zilnic este între calculator, frigider și televizor?

Ro Club Maraton  propune o soluție la această situație: un program special de antrenament de alergare pentru copii, de instruire pe teme de nutriție sănătoasă dar și de implicare publică, prin intermediul unor evenimente sportivo-umanitare.

Pe scurt, membrii Ro Club Maraton ar dori ca în următoarele trei luni să împărtășească pasiunea pentru alergat și convingerea într-un mod de viață sănătos cu un grup de elevi din două școli bucureștene, pe care să îi susțină să alerge, progresiv, distanța unui maraton și totodată să organizeze un cros umanitar.

„Vrem ca la sfîrșitul programului elevii să conștientizeze că alergatul este distractiv, că îi face mai voioși și sănătoși, dar și mîndri că îi pot ajuta pe cei din jurul lor, care au nevoie de așa ceva”, se arată într-un comunicat al Ro Club Maraton. „Alerg un maraton! Și sunt tare mîndru de asta!, ne-am dori să auzim la sfîrșitul programului”.

Proiectul se află acum în competiția Raiffeisen de proiecte comunitare și are nevoie de sprijinul tău prin vot pentru a fi selecționat în vederea finanțării.Poți ajuta ca acest proiect să se desfășoare acordîndu-i un vot in competiția de proiecte la care participă. Pentru a putea vota, urmează pașii descriși pe http://raiffeisencomunitati.ro/2011/09/12/start-pentru-votarea-proiectelor/, după care poți vedea proiectul afișat la secțiunea de proiecte ONG/București/sport, sub denumirea de „Alerg un maraton!”.

Mulțumiri anticipate pentru vot și încredere!

Foto: Antonia Georgescu

Comments

comments

Previous

Albania, Onești, Alpi. Știri pe scurt.

Next

Primul Maraton-Raiffeisen Runners. Mai rar așa șef!

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also