luni, iunie 14 2021

Pe 11 iunie 2016, la Arena Națională, se va da startul unui eveniment sportiv unic în țară, dedicat tuturor amatorilor de mișcare, cu doze maxime de adrenalină și de distracție. Va fi a treia ediție a Urbatlon, cea mai electrizantă cursă cu obstacole a verii!

Urbatlon 2016 vă provoacă prin nouă probe atletice puse într-un format distractiv și energizant, pe un traseu de alergare de 5 kilometri în Parcul “Lia Manoliu” din Capitală. Probele cu obstacole se vor desfășura atât pe inelul exterior al Arenei Naționale, cât și în parcarea supraetajată, dar și în interiorul stadionului.

U1

Deschiderea oficială va avea loc la ora 10:00, participanții fiind invitați în ritm de tobe pe aleea centrală din fața Arenei Naționale. Atât concurenții dar și susținătorii lor vor putea lua parte la o sesiune dinamică de încălzire, coordonată de Horațiu Dumitrescu,  Personal Training Manager al World Class România, pentru a fi pregătiți să “zboare” pur și simplu printre obstacolele distractive. Apoi, așa cum se obișnuiește și la marile competiții internaționale, va urma defilarea echipelor companiilor înscrise în competiție, peste 15 companii și cluburi sportive anunțându-și deja prezența, urmate de grupurile de amatori de mișcare. După ședința tehnică, cu ultimele instrucțiuni legate de cursă, se va da startul Urbatlon 2016 iar concurenții vor porni în mai multe valuri în aventura urbană.

Echipa MPG și reprezentanții partenerilor de probă la Urbatlon 2016 au pregătit în acest an noi surprize, pentru a oferi participanților ocazia de a-și explora propriile limite prin alte forme de mișcare, pentru a avea parte de și mai multă distracție și de amintiri frumoase de la acest eveniment. Prima probă constă într-un slalom rapid la Warm-up Check-in by eJobs, la care vor fi puse la încercare rapiditatea și abilitatea participanților de a străbate culoare înguste formate din garduri, dar și obstacole joase.

Urmează o misiune specială în care un pachet trebuie dus cu grijă la destinație prin Labirintul by DPD, unde toți din cursă vor întâlni obstacole peste care trebuie fiecare să sară, iar prin unele să se târască. Apoi fiecare concurent își va testa rezistența alergând prin parcarea supraetajată și trecând prin câteva probe de fitness la atelierele Work & Fun by World Class.

U2

Toată lumea va descoperi grandoarea stadionului la proba Asaltul Arenei by MPG, iar fotografii vor pândi pe culoare pentru imortalizarea experienței. Odată cucerit ringul Arenei e timpul să… Jump & Fun by Toortitzi, unde concurenții vor fi întâmpinați chiar de simpaticul elefant Manole, pregătit să dea un impuls de energie tuturor. Saltul sprinten și talentul la escaladă vor fi utile tuturor pentru că lansăm noi provocări la Blocaj în trafic by Kiss FM, unde sunt simulate obstacolele din traficul urban și din autobuzele bucureștene.

Urmează o sesiune de shopping inedită, în care toți concurenții vor trebui să parcurgă rapid, cu un cărucior de cumpărături, raioanele cu rafturi pline cu produse la proba Run for Shopping by Carrefour. Și, în final, participanții vor fi invitați la o rundă de joacă la Speedy joy by SPRINTEN. Vor escalada obstacole gonflabile, se vor rostogoli și se vor da pe tobogan, iar astfel cinci copii cu deficiențe locomotorii, susținuți de proiectul umanitar SPRINTEN, sunt ajutați să facă kinetoterapie, cu speranța că în viitor se vor putea bucura și ei de libertatea de mișcare.

Pe ultima sută de metri a cursei se intră în proba Happy Moves by Coca-Cola, iar fiecare concurent va alerga manevrând o minge, va face dribling și va da un șut la poartă, în semn de susținere a echipei naționale de fotbal, iar apoi se va răcori în piscina cu spumă și va trece victorios linia de finish!

Puteți să urmăriți toate noutățile pe pagina dedicată cursei cu obstacole de pe platforma RUNFEST la următorul link: http://www.runfest.ro/ro/probe-urbatlon-2016.

Înscrierile la URBATLON mai sunt deschise până miercuri, 8 iunie, inclusiv, și se fac online pe www.runfest.ro, în pagina evenimentului. Pentru acces rapid click aici.

U3Accesul concurenților este permis începând cu vârsta de 12 ani. Pe tot parcursul traseului vor fi membri ai echipei de organizare și voluntari, care vor da indicații și vor ajuta concurenții să depășească obstacolele, iar experiențele pline de energie din cursă vor fi imortalizate în mii de fotografii. În cadrul Photo Corner oferit de Canon, fiecare participant va avea ocazia să facă poze și să își „înrămeze” amintiri frumoase de la acest eveniment.

Programul URBATLON – sâmbătă, 11 iunie 2016:

Ora Activitățile din cadrul evenimentului Locația
08:30 ·         Deschiderea evenimentului – ridicarea pachetelor de concurs, pentru participanți din afara Bucureștiului Aleea principală, Arena Națională
09.50 Închiderea activității de ridicare a pachetelor de concurs
10:00 Deschiderea oficială a URBATLON 2016, ediția a III-a – ambasadori RUNFEST și invitați speciali
10:10 Sesiune de încălzire, coordonată de Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class România
10:30 Defilarea echipelor companiilor, cluburilor sportive
10:45 Participanții sunt invitați să se alinieze la Start, unde are loc ședința tehnică
11:00 Start în valuri
13:00 Timpul estimat de finalizare a cursei

Programul pentru zilele în care se ridică pachetele de concurs pentru URBATLON 2016 poate fi consultat aici.

 

Comments

comments

Previous

Aud materia plîngînd...

Next

Primul la Ultrabalaton. Cum e să alergi 220km

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also