miercuri, septembrie 28 2022

Ediția a treia a Urbatlon a strîns la start peste 1.000 de oameni, concurenți și susținători, la Arena Națională. Au fost de toate: muzică, dans, mișcare, veselie, strigăte de încurajare și o cursă cu obstacole cu un final spumos!

001Încă de la primele ore ale dimineții voia bună s-a instalat la Arena Națională. Sute de concurenți, nerăbdători să pornească în noua aventură, au venit în Parcul „Lia Manoliu” însoțiți de prieteni, colegii sau familie. Tonul mișcării a fost dat de Bălașa Percussion Group cu ritmuri de samba și salsa.

002

Apoi, întreaga mulțime a fost energizată de Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager al World Class România, printr-o sesiune dinamică de încălzire, dar și de MC-ul evenimentului, Mihai Pali, ce a menținut ritmul distracției pe toată durata competiției.

003

Evenimentul a fost deschis de tradiționala defilare a concurenților, efectuată în ritm de tobe, în cadrul căreia au fluturat drapelele celor mai mari echipe ale companiilor participante, dar și ale cluburilor sportive prezente la competiție.

004Amatorii de mișcare s-au încărcat cu doze maxime de adrenalină pe un traseu de 5 kilometri pe parcursul căruia au trecut prin nouă probe atletice cu obstacole urbane, puse într-un format energizant și distractiv, care s-au desfășurat atât în exteriorul cât și în interiorul Arenei Naționale.

005

Pentru cei care doresc să afle timpul pe l-au înregistrat pe durata ediției a III-a a cursei de alergare cu obstacole, rezultatele sunt disponibile pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro sau le puteți accesa direct prin click aici. (P)

006

Comments

comments

Previous

Cum să te îndrăgostești de alergare

Next

Skyrunning de România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also