sâmbătă, decembrie 2 2023

Ai avut vreodată o dorință care ți s-a părut aproape imposibil de atins? La fel de imposibil cum ar fi, de exemplu, să alergi mai bine de 120 km continuu, pe crestele a doi munți?

ber

Adrian Ber ne arată că nimic nu este imposibil. Va alerga timp de circa 25 de ore, distanța de 123km, pe crestele munților Făgăraș și Piatra Craiului, totul pentru a strânge fonduri pentru cauza Pădurea Copiilor.

Poți să faci un legământ cu tine, să te gândești la cea mai arzătoare dorință a ta, chiar dacă pare imposibilă, să o scrii și să i-o dai lui Ber pentru a o lăsa pe cel mai înalt vârf muntos din România, Moldoveanu (2.544m).

Ber a reușit să planifice și să depună efort susținut pentru a-și îndeplini visul de a alerga cel mai lung maraton montan neoficial din România și, cu siguranță, vei reuși și tu să-ți îndeplinești dorința pentru că va fi la înălțime, la propriu și la figurat.

Ce ar trebui să faci pentru ca dorința ta să ajungă pe vârful Moldoveanu?

Donează cel puțin 50 lei pentru Pădurea Copiilor și trimite un e-mail la viitorplus@viitorplus.ro cu dorința ta. Ea va fi scrisă pe un bilețel și dusă de Ber pe vârful Moldoveanu pe 3 august 2013. Mesajul trebuie trimis de pe adresa de e-mail pe care o menționezi în formularul cu care faci donația. Îl poți susține pe Adrian și printr-un like pe Facebook sau un share la clip-ul de prezentare.

Poți ajunge pe orice vârf de munte, dacă nu te oprești din urcat.” – Barry Finlay (a urcat pe Kilimanjaro la vârsta de 60 de ani pentru a ajuta copiii nevoiași din Tanzania)

Comments

comments

Previous

Semimaratonul Țării Făgărașului. Gata de start

Next

După 16 km

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also