marți, iulie 16 2024

– 2202 persoane au alergat duminică la cea de-a cincea ediţie a Crosului Petrom. Deși a plouat de dimineață, a fost o cursă plăcută, pe distanța de circa 3 km în jurul Palatului Parlamentului. Pentru câștigători s-au acordat premii, respectiv 4.800 litri de benzină. Ceilalți, s-au bucurat că prin prezența lor au contribuit la construirea a încă 2202 metri de pistă de bicicletă în București.

– Tot duminică 26 septembrie, kenyanul Patrick Makau a câştigat cea de-a 37-a ediţie a maratonului de la Berlin, desfăşurată pe o ploaie pătrunzătoare. Makau a înregistrat timpul de 2h:05min:08sec, a treia performanţă mondială a anului, nereuşind să pună, însă, în pericol recordul mondial al etiopianului Haile Gebreselassie (2h:03min:59sec). Gebreselassie, învingător de patru ori în cursa de la Berlin, a preferat să nu participe la ediţia din acest an, pentru a se pregăti cât mai bine în vederea maratonului de la New York, programat pe 17 noiembrie. La feminin, victoria a revenit etiopiencei Abreu Kebede, cronometrată în 2h:23min:58sec.

– Organizația „Sports and Friends”, împreună cu Hospice Casa Speranței organizează joi 30 septembrie o petrecere cu scop umanitar. Contravaloarea biletelor de intrare (29-35 RON) va fi donată pentru proiectele Hospice. Petrecerea are loc la Fourteen Bar în București, de la ora 20:30. O echipă a „Sports and Friends” va concura la ștafetă în cadrul Maratonului Internațional București.

– Nu este vorba despre alergare, dar e o inițiativă frumoasă. Doi români și un britanic vor merge pe jos între București și Brașov într-o încercare de a strânge fonduri și a sensibiliza opinia publică asupra situației rugbyștilor români care sunt accidentați. Evenimentul se numește Alex Grădinaru Memorial Walk, după numele unui tânăr rugbist de 19 ani ce a decedat recent în urma unui accident la coloană.

Comments

comments

Previous

Du pista mai departe!

Next

Fără cuvinte

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also