joi, aprilie 18 2024
Pe 17 aprilie e cros la Cernica. 350 de copii vor putea participa gratuit la KIDS RACES RUNFEST cu sprijinul Ion Țiriac Foundation.

350 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, sunt invitați să participe gratuit la KIDS RACES RUNFEST din cadrul evenimentului RACE TO NATURE  Trail & Family Run, ce va avea loc pe 17 aprilie la Cernica. Cursele pentru cei mici sunt susținute de Ion Țiriac Foundation, în calitate de partener oficial.

La eveniment, copiii o vor avea alături pe Gabriela Szabo, campioană olimpică și mondială la atletism, care susține în acest fel mișcarea în rândul copiilor pentru o viață sănătoasă și un spirit deschis și prietenos.

cern

Cei mici au la dispoziție curse desfășurate pe două trasee de concurs diferite. Astfel, cei cu vârste între 6 și 7 ani vor putea alerga pe un traseu de un kilometru, special amenajat în perimetrul Extreme Park Cernica. Pentru copiii cu vârste între 8 și 11 ani este disponibil un traseu de 2 kilometri, realizat tot în cadrul parcului de aventură, astfel încât tura de alergare să fie una plăcută și distractivă.

Copiii înscriși în competiție vor primi pachetul de concurs ce include: tricou personalizat; număr de concurs personalizat, cu cip de cronometrare atașat; voucher cu discount oferit de Running Warehouse Europe; crackers; medalie de finisher; o porție de paste Barilla, ce va fi acordată la finalul concursului.

Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, pe pagina dedicată evenimentului, până pe 13 aprilie inclusiv.

Comments

comments

Previous

”Transilvania 100”. Ultimele noutăți

Next

Despre noua paradigmă a performanței

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also