sâmbătă, iulie 13 2024

„Adoptă un Copac!” invită alergătorii și bicicliștii la „Sport pentru Păduri”

ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă a lansat campania „Sport pentru Păduri” sub forma unei competiții virtuale care se va desfășura între 5-12 iunie. Participanții sînt invitați să facă sport, fie prin alergare sau ciclism, pentru a strânge fonduri pentru a planta o nouă pădure în aria lor de activitate.

Înscrierea se face pe platforma SmartRaces, secțiunea Sport pentru Păduri. Fiecare participant achită o donație de 100 lei, iar în toamna anului 2021 se vor planta 5 puieți de arbori forestieri per sportiv înscris. Fiecare participant își poate alege propriul traseu, competiția este individuală, însă unde-s mulți, pădurea crește. Participarea în cadrul campaniei constă în alegerea modului de implicare, alergare sau ciclism, și a distanței pe care se doreste efectuat traseul.

„Adoptă un Copac!” încurajează un stil de viață sănătos. Companiile sunt invitate să implice angajații în competiția „Sport pentru Păduri” și, astfel, să motiveze echipele pentru a promova starea lor de bine și angajamentul pentru un mediu curat.

Participanții sunt încurajați să intre pe pagina de facebook a evenimentului și să posteze fotografii, trasee frumoase cât și motivația lor în cadrul campaniei cu #sportpentrupaduri.

Comments

comments

Previous

Record mondial feminin pe 10.000m

Next

Semimaraton și Maraton București. Noutățile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also