marți, iulie 16 2024

A fost greu, dar a fost și frumos. Au fost momente de bucurie și momente mai dificile, cu dureri fizice și senzația că nu se mai poate, dar și zâmbete, gesturi de solidaritate, un sentiment rar de comuniune. Așadar, a fost Primul Maraton-Raiffeisen Runners, ediția 2013.

raiff

În final, toți cei șaisprezece membri ai echipei Raiffeisen Runners care a luat startul la Maratonul Internațional București au terminat cu bine cursa la care au participat. A fost greu, dar mai ales a fost frumos.

Un mare bravo Raiffasein Runners. Ați fost grozavi.

Timpii bruți obținuți:

Maraton
* Florin Cazan – 3h:49min:45sec
* Zsolt Sipos – 3h:56min:00sec
* Doru Gavrilă – 4h:00min:22sec
* Andrei Mihai  – 4h:20min:23sec
* Bogdana Diaconu – 4h:22min:57sec
* Cosmin Tronaru – 4h:29min:23sec
* Teodora Șaguna – 4h:39min:02sec
* Alex Ghemu – 4h:41min:54sec
* Monica Teodorescu: 4h:44min:02sec
* Teodor Tănăsescu – 4h:47min:53sec
* Ana-Maria Ciobanu – 5h:24min:45sec

Semimaraton
* Emil Șoucaliuc – 2h:00min:28sec
* Luminița Anghel – 2h:02min:50sec
* Ariadna Tănăseanu – 2h:17min:32sec
* Elena Baidan – 2h:28min:42sec
* Dana Drăgoi – 2h:45min:00sec (*)

Foto de la antrenament. Imaginea include doar o parte dintre alergători.

(*) Dana Drăgoi a fost înscrisă la proba de maraton, dar a terminat doar semimaratonul. Timpul consemnat aici e o estimare, nu cel oficial. Oricum, încă o dată ”bravo Dana”.

Comments

comments

Previous

Maratonul Internațional București. Câștigătorii

Next

Trikids București, sport și mișcare pentru copii

5 comments

 1. e bine ca vreti sa motivati oamenii, e exceptional ce ati reusit,
  dar ar fi bine sa fie fara manipulari spre mai pozitiv decit trebuie, pentru ca e pacat, pateaza reusita. Unul dintre sportivii de la semimaraton, stiti voi care, era de fapt inscris la maraton si nu a terminat. L-ati pus la Semi, dar apare DNF. Ar trebui felicitat pentru ce a obtinut, fara PR-isme de-astea.

 2. Salut,
  din punct de vedere al exactitatii, ai dreptate si imi cer scuze daca pare dezinformare. Dana Dragoi s-a inscris la maraton, dar a terminat doar proba de semimaraton.
  Nu am ascuns lucrul acesta, insa nici nu l-am consemnat explicit. Mi s-a parut mult mai important sa consemnez cursa Danei, care a fost mai scurta decit si-ar fi dorit, insa oricum o realizare personala indiscutabila. Am vrut totodata sa scot in evidenta ideea de echipa, de a arata ca toti au fost un grup care a descoperit bucuria alergarii si care a mers pina la capat.
  Concluzionind, da, dintr-o anumita perspectiva consemnarea de fata e o minciuna prin omisiune si de aceea, inca o data, imi cer scuze. Nu are insa de a face cu PR-isme sau tendinta de a arata lucrurile intr-un mod festivist.

  Multumesc
  Marian Chiriac

  PS – Apreciez foarte mult ca ai exprimat critica fara sa te ascunzi in spatele unui nick-name. Sper ca am raspuns cu aceeasi sinceritate

 3. Între timp, am adaugat un PS în care am explicat – sper, clar – lucrurile. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also