vineri, iulie 19 2024

Ediția de primăvară a Băneasa Forest Run va avea loc pe 22 martie. În continuare, cîteva detalii despre competiție

Sînt trei probe de alergare: cros 11km, semimaraton 21km și Greenfield Family Run 3km. Pînă în acest moment s-au înscris peste 1100 de alergători.

Kitul de concurs cros si semimaraton. Detalii sînt în imaginea de mai jos. Merită spus că tricoul din kitul de participare este tehnic, marca Luanvi Nocaut Vigore. Este făcut dintr-un material care respiră și este elastic, construit din multifilamente si cusături fine pentru a evita iritațiile.

Medalia de finișer. Sînt, de fapt, trei tipuri de medalii, fiecare fiind turnată și personalizată pentru fiecare probă în parte.

Cauze sociale. Băneasa Forest Run va susține și la această ediție două cauze sociale, MagiCAMP și Hope and Homes for Children. Concurenții pot alege să doneze chiar la înscriere pentru cele doua cauze, iar în cazul în care doresc o implicare suplimentară pot deveni fundraiseri.

MagiCAMP își propune să dezvolte infrastructura taberei existente, astfel încît numărul copiilor care le trec pragul pentru o săptămînă de tabără să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20. Vezi aici cum poți ajuta

Hope and Homes For Children își propune să îi ajute pe Anca și pe fiul ei, Cristian. După moartea soțului ei, Anca a rămas singură să îl crească pe Cristian, cu o pensie de 704 lei și alocația copilului de 150 lei, iar cea mai mare dorință a ei ca să își ajute copilul să își îndeplinească visurile. Vezi aici cum poți ajuta.

Antrenamente comune. La antrenamentele Băneasa Forest Run ai ocazia să te obișnuiești cu poteca, cu traseul și să schimbi păreri și informații despre alergarea în pădure. Datele următoarelor antrenamente: 23 februarie, 8 martie și 29 martie.

Comments

comments

Previous

Adidas contraatacă

Next

Pe scurt. Din alergare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also