sâmbătă, iulie 13 2024
La DHL Carpathian Marathon copiii și tinerii sunt încurajați să alerge, ei putînd participa gratuit la cros, ștafetă sau chiar semimaraton, se arată într-un comunicat de presă.

Pe 16 iunie, la Cheile Grădiștei – Fundata (jud. Brașov), se dă startul unei interesante aventuri de alergare montană, această ediție a DHL Carpathian Marathon desfășurîndu-se pe un traseu nou și avînd mai multe probe.

Printre altele, înscrierea copiilor și a tinerilor sub 18 ani este gratuită.

Crosul Copiilor este dedicat celor cu vîrste cuprinse între 5-13 ani, pe trasee care variază ca distanță: de 250 m, 500 m sau de 1 kilometru, în funcție de vârstă.

Categoriile de concurs sunt următoarele:

  • Cursa de 250 m, băieți sau fete, 5-8 ani;
  • Cursa de 500 m, băieți sau fete, 9-11 ani;
  • Cursa de 1 km, băieți sau fete, 12-13 ani.

Înscrierea gratuită în concurs este valabilă și pentru toți tinerii sub 18 ani. DHL Carpathian Marathon le oferă acestora posibilitatea de a participa și în probele de ștafetă și de semimaraton, acolo unde limita minimă de vîrstă pentru înscriere este de 14, respectiv 16 ani. În proba de ștafetă se poate concura în echipe formate din 3 sau 6 persoane, fie mixte, fie în întregime numai de fete sau de băieți.

Toți participanții vor primi medalii la finalul cursei și vor avea parte de surprize oferite de sponsorii și de partenerii evenimentului.

Competiția este dedicată tuturor pasionaților de alergare, care au de ales între proba de Maraton (42 km), Semimaraton (21 km), Ștafetă (7 km) sau Crosul Copiilor (250 m / 500 m / 1 km).

Peste 1,000 de participanți s-au înscris până în acest moment la DHL Carpathian Marathon!

Înscrierile continuă pe maratondhl.ro.

Suma încasată din taxele de înscriere va fi donată în totalitate Comitetului Național Paralimpic, contribuind astfel la dorința sportivilor noștri paralimpici de a face performanță și de a câștiga medalii pentru România, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Comments

comments

Previous

Cursă nouă. 5k Night Run

Next

Ce ne facem, fetelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also