marți, iulie 16 2024

Odată cu venirea primăverii începe sezonul competițional și pentru deținătorii recordurilor mondiale la maraton, atît la feminin cît și la masculin. Astfel, britanica Paula Radcliffe – care nu a mai concurat de la nașterea celui de-al doilea copil al său, în septembrie – va alerga o cursă de 10 km, Bupa Great Manchester Run, pe 15 mai. Radcliffe își propune în continuare să obțină anul viitor titlul olimpic chiar la ea acasă, în Londra.

Etiopianul Haile Gebrselassie revine și el după o accidentare care l-a ținut departe de competiții de la sfîrșitul lunii decembrie. Deținător a două medalii olimpice de aur și a 27 de titluri de recordmen mondial, Gebrselassie va alerga prima cursă a anului pe 17 aprilie, în cadrul unei competiții de semi-maraton ce se va desfășura la Viena. Și pentru el obiectivul principal pe termen scurt este aurul olimpic în proba de maraton.

– Din actualitatea internă. Organizatorii Maratonului Apuseni anunță că pînă în acest moment au mai mulți sponsori – eMont, Mormota, Apuseni Experience și InfoPensiuni – ceea ce le permite ca pentru cîștigătorii celor trei categorii de vîrstă și ai openului să ofere, pe lîngă premiile în bani, și cupoane valorice și discounturi pentru achiziția de echipament montan sau sportiv, produse, weekenduri la munte, albume foto și hărți cu Apusenii.

Comments

comments

Previous

National Arena. Un viitor posibil...

Next

Poliția presei pe fugă. Adevărul - fabulații, Evenimentul Zilei - competitiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also