duminică, iulie 14 2024
Primul program de mers sportiv de la noi din țară. De săptămîna viitoare, doritorii se pot antrena urmînd timp de 30 de zile un program oferit de către Decathlon.

Mersul sportiv este o formă de activitate fizică extrem de simplă și eficientă. Într-un fel, premerge alergarea. În mersul sportiv există o mișcare specifică a piciorului, structurată pe trei etape: mișcarea de așezare a călcîiului pe sol, urmată de plasarea întregii lungimi a tălpii pe sol, pînă la propulsarea realizată cu ajutorul degetului mare.

Compania Decathlon anunță că lansează și în România un program de inițiere și antrenare a celor care doresc să practice mișcarea sportivă. Astfel, timp de o lună, Decathlon va oferi sfaturi și planuri de antrenament tuturor ”celor ce vor să fie din nou în formă, începînd într-un mod uşor şi eficient”. ”Planul nostru de antrenament este unul complet, progresiv şi gratuit, structurat pe patru săptămîni. În plus, am pregătit şi cîteva sfaturi utile pentru mersul sportiv”, se arată într-un comunicat de presă.

Doritorii sunt așteptați în fiecare zi, începînd cu 10 aprilie, pe http://sfaturi.decathlon.ro/walking challenge/ pentru a descoperi ședinţele zilnice de sport.

Cu Aplicația Decathlon Coach, există posibilitatea să îți contorizezi și să îți programezi ședințele sportive.

Pentru practicarea mersului sportiv Decathlon recomandă Newfeel, echipament sportiv adaptat pentru fiecare ritm, fiecare viteză și tip de practică. Newfeel pune pe primul loc plăcerea practicării mersului sportiv !

Mai multe detalii despre program sunt disponibile și în filmul de mai jos

Comments

comments

Previous

Un cocoș isteric și o șa bine înfiptă

Next

Semimaratonul Brașov Intersport. Rezultate bune (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also