vineri, iulie 19 2024
Pe 22 iunie, DHL Carpathian Marathon oferă șansa unei aventuri de 10, la o ediție aniversară

Startul competiției se va da, ca și în 2018, la Cheile Grădiștei Resort Fundata, în județul Brașov, un Race Village de nivel olimpic

  • Înscrierile sunt deschise pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere
  • Evenimentul susţine, pentru al cincilea an consecutiv, Comitetul Național Paralimpic

”Oferă-ți șansa unei aventuri de 10! Trăiește experiența DHL Carpathian Marathon la cea de-a 10-a ediție!” este mesajul cu care evenimentul îi așteaptă pe toți iubitorii de alergare, se arată într-un comunicat de presă.

Înscrierile pentru cea de-a 10-a ediție a DHL Carpathian Marathon powered by MPG sunt deschise. Toți iubitorii de alergare, pot accesa site-ul oficial www.maratondhl.ro și să se înscrie individual, sau în echipă, la probele de Maraton (42km / 2000m diferență de nivel), Semimaraton (21km / 1000m diferență de nivel), Ștafetă (în echipe de 3 sau de 6 persoane / 290m diferență de nivel pentru fiecare tură de 7km) sau la Crosul Copiilor (pe distanțe de 250m, 500m sau de 1km, în funcție de vârstă).

Pentru înscriere, participanții se pot bucura, până pe 28 februarie, de un preț special, de 90 lei / participant, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii.

Toți participanții sub 18 ani se pot înscrie gratuit în concurs! La cursele pentru copii pot participa toți cei cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

Comments

comments

Previous

Kipchoge, premiu la Gala Laureus

Next

Crosul pentru viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also