duminică, iulie 14 2024
Sîmbătă, în parcul Titan din București, Decathlon organizează un eveniment de testare gratuită a pantofilor de alergare marca Kalenji

Retailerul de echipament sportiv Decathlon deschide anul acesta sesiunea propriilor evenimente sportive printr-un test outdoor.

Astfel, vor fi puse la dispoziția doritorilor 50 de perechi de încălțăminte Kalenji, concepută printr-o tehnologie de vârf și  recunoscută pentru excelentul raport calitate-preț, se arată într-un comunicat de presă.

Indiferent de vîrstă și de nivelul atins ca alergător, Decathlon te așteaptă sîmbată 25 martie, în parcul Titan din București, intrarea din strada Rotundă, între orele 10:00-14:00, pentru a testa gratuit încălțămintea Kalenji.

La eveniment pot participa bărbați și femei cu vîrsta minimă de 18 ani care vor declara pe propria răspundere că sunt apți din punct de vedere fizic și medical pentru a desfășura activități sportive.

Participanții vor putea testa pantofii în parc, prin activități sportive în zona de test Decathlon (sărituri pe loc, sprint) sau vor putea să alerge maximum jumătate de oră.

Pentru a putea lua parte la această activitate, participanții vor lăsa cartea de identitate responsabililor Decathlon și o vor ridica după ce vor preda pantofii de test.

Pe lînga partea de testare, toți cei prezenți vor avea parte de surprize și cadouri din partea Decathlon.

Mai multe detalii despre evenimentul Running Event Test Kalenji by Decathlon si regulamentul acestuia sunt diponibile la http://www.decathlon.ro/c/207-eveniment-kalenji.

Comments

comments

Previous

Cîștigătorii invitațiilor la Buftea Duatlon

Next

#Rezist. Sau nu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also