joi, iulie 18 2024
Sunt mai multe motive pentru care, după Semimaratonul București, Facebook se va umple mai mult ca de obicei cu poze și imagini cu alergători.

Așadar, pe puncte, cîteva din lucrurile importante și din noutățile ediției din acest an (12-13 mai) ale Semimaratonului București (sau, dacă preferați Volkswagen Bucharest Half Marathon, așa cum e denumirea oficială):

  • Se așteaptă să fie circa 17.000 de participanți, incluzînd aici toate cursele
  • Înscrieri la cursele competitive se mai pot face și vineri și sîmbătă, la standul competiției, în Parcul Izvor Piața Constituției din București.
  • Traseul de semimaraton merge anul acesta spre nord, spre Arcul de Triumf.
  • Vineri, în premieră pentru România, se organizează un antrenament public cu atleții de la categoria elite. Vor fi alergători din Kenya, Ethiopia, Maroc, cu care se poate discuta pe teme de interes (desigur, despre alergare), alături de care vă puteți antrena. Întîlnirea începe la ora 16:00 apoi se poate merge împreună la pasta-party.
  • O altă premieră, chiar la nivel european de data aceasta, se leagă de faptul că va fi lansat serviciul Volkswagen VideoRunning Experience, care oferă alergătorilor de la cursele competitive filme personalizate cu imagini proprii din timpul curselor. Acestea vor fi publicate pe paginile personale de Facebook, începînd din 16 mai. În prealabil, alergătorii trebuie să se autentifice pe site-ul evenimentului, bucuresti21km.ro, în secțiunea dedicată.
  • Există, totodată, disponibilă aplicația Bucharest Half Marathon (powered by MyLaps), care oferă o experiență multiplă asupra concursului. Astfel, prin intermediul aplicației (disponibilă aici) se poate urmări live evoluția fiecărui alergător, clasamentele în timp real, hărțile interactive ale curselor. În plus, pentru amatori, există și opțiunea Selfie.
  • Și, parcă nu ar fi fost de ajuns, dar și Vodafone (un alt sponsor al evenimentului) va fotografia pe toți alergătorii cursei de 3km, care pot primi albume personalizate cu fotografiile lor din alergare.
  • În rest, la Semimaratonul București se va și alerga

Comments

comments

Previous

Sergiu Dascăl: Avem echipă, dar nu și echipament

Next

Efectul Temin. Arta ajută fuga?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also