joi, iulie 18 2024

Să vă pregătiți costumul de baie, căci casca de înot o primiți de la organizatori, să puneți roțile bicicletei în mișcare de pe acum pentru proba de ciclism, să vă legați bine șireturile adidașilor, ca să alergați mai cu poftă. Sâmbătă 7 septembrie e Triathlon Challenge la Mamaia.

Trichallenge

Este cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est. Cu un concept reinventat, care va aduce un plus semnificativ de spectacol și siguranță, de competitivitate și distracție, de briză și viteză.

Trecem bariera de 5 ani de Triathlon Challenge și ducem provocarea la un nou nivel. O să înotați, pedalați și alergați în cadrul unei competiții prietenoase, care o să vă dea ocazia să vă testați limitele, îndemânarea și voința, încărcându-vă totodată cu o doză sănătoasă de voie bună și mișcare în aer liber. Presimțim că va fi sărbătoare în lumea triatlonului!

Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de a V-a ediție, și sunt multe surprize pentru această ediție aniversară. Cei 5 ani de Triathlon Challenge Mamaia vor fi aniversați și cu un kit de participare special

5 noutăți pentru acestă ediție = 5 motive în plus pentru a veni la mare

1. Traseu nou – Ediția a V-a vine cu un traseu nou, în care am separat traseul de alergare de traseul de ciclism, pentru un plus de siguranță, confort și spectacol. Proba de ciclism va fi spre Constanța, proba de alergare spre Năvodari.

2. Starturi separate pentru fiecare probă în parte

9:00 – SuperSprint, 9:15 – Sprint, 10:15 – Olimpic, 12:15 – Elite

3. Video Wall Led – poziționat la capătul probei de bicicletă, înspre Zona de tranziție; va permite concurenților să vizualizeze timpul pe fiecare tură, turele rămase și timpul total.

4. Va exista un singur punct de acces în/din zona de tranziție pe probă. Aceasta va fi mai spațioasă, zona de Finish la fel, iar spectatorii și fanii vor avea un loc special amenajat, excelent pentru încurajări și fotografii.

5. La tura de alergare se va trece prin zona de start/finish pentru un plus de spectacol.

kit
Au mai rămas doar câteva zile până în ziua în care se vor închide înscrierile. Dacă nu ați trecut pragul paginii de înscrieri vă invităm să o faceți degrabă! Până acum s-au înscris peste 600 de participanți. La 1000 de locuri ocupate, înscrierile se închid. Lista concurenților înscriși poate fi văzută aici, iar formularul de înscriere poate fi accesat aici.

Triathlon Challenge este recomandat atât pentru primul triatlon (prin componenta supersprint și de ștafetă sprint), dar și pentru cei mai competitivi (proba sprint sau proba olimpică).

Probele rămân aceleași. Accesibile pentru oricine, indiferent de vârstă și de pregătire, așa că aveti din ce alege:
•    supersprint (400m înot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare),
•    sprint (750m înot + 18 km ciclism + 5 km alergare)
•    olimpică (1500m înot + 36 km ciclism + 10 km alergare),.
Pe distanța sprint și pe cea olimpică puteți să concurați și în echipă, formând o ștafetă.

Traseul acestor probe este detaliat în pagina dedicată. Organizatorii v-au pus la dispoziție și 3 oferte speciale de cazare, ca să fie pachetul complet.

Premiile acestei ediții sunt descrise în pagina dedicată: http://www.trichallenge.ro/info-eveniment/premii/

Cum noutățile bune se raspândesc repede, va sfătuim să ramâneți conectați și la pagina de Facebook Triathlon Challenge.

Triathlon Challenge Mamaia este un eveniment cu tradiție, organizat de  smartatletic. Face parte din circuitul Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2013 (ultima etapă)

Comments

comments

Previous

Există și alergare sălbatică!

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also