luni, iulie 22 2024

# Ultramaratonistul Levente Ioan Polgar (Levi) a încheiat pe 17 august cel de-al doilea său proiect de traversare în alergare a României, de la vest la est. Dacă în 2016, el a parcurs cei peste 1000 de km dintre Vama Jimbolia și Vama Veche în 14 zile, anul acesta a avut nevoie de o zi mai puțin pentru a străbate același traseu.

În tot acest timp, Levi a fost însoțit de un prieten pe bicicletă, Cristian Gheorghe, care a jucat rolul echipei de susținere. Cei doi au dedicat efortul lor cauzei celor de la Invictus Romania, proiect dedicat recuperării fizice și psihice prin sport a militarilor răniți în teatre de război.

# Și, în fine, să mai anunțăm că ediția din acest an a Semimaratonului București a fost amînată. În mod normal, competiția ar fi trebuit să aibă loc în mai, fiind ulterior reprogramată pentru 5-6 septembrie. Acum, organizatorii – Bucharest Running Club – au decis să renunțe la planurile pentru acest an și să organizeze – dacă se va putea, desigur – viitoarea ediție pe 8-9 mai 2021.

”Toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii fiind automat transferați pentru ediția din 8-9 mai 2021. În cazul în care care noua dată de desfășurare este incompatibilă cu planurile personale ale unora dintre alergătorii deja înscriși, aceștia sunt rugați să ne contacteze pe e-mail la info@abrc.ro, până la data de 31 decembrie 2020”, se arată într-un comunicat al ABRC.

Comments

comments

Previous

Cheptegei. Nou record mondial la 5000m

Next

Maratonul Oltenie. Tot virtual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also