marți, iulie 16 2024
Cele mai importante rezultate din alergare din ultimul week-end din iulie

# Record la 48 ore. Daniel Trușcă, 52 de ani, a reușit să devină românul cu cea mai bună performanță într-o cursă de alergare de 48 de ore. Participând la Self Transcendence Race Kladno (Cehia), Trușcă  a alergat 370,121 km, câștigând totodată acest concurs. Mai multe detalii se găsesc aici.

Daniel Trușcă

# Mureș 24h. Și dacă tot am început cu concursurile lungi, să trecem acum la prezentarea ediției a treia a Mureș 24h, un concurs de alergare (și MTB, pentru doritori), care are un format inedit: se aleargă pe un traseu în circuit lung de 10,8 km, care trebuie parcurs în cel mult trei ore. Totodată, pentru a fi considerat finișer, trebuie să parcurgi minimum zece ture. Au fost aproape 100 de finișeri (dintre care 50 la individual), asta și pentru că există probă pe echipe. Competiția a fost câștigată de Daniel Antonaru (18 ture) și respectiv Mariana Nenu (15 ture). Toate rezultatele se găsesc aici.

# Cindrel în alergare. Ediția a opta. Probe de marathon (40km), semimaraton și cursă pentru familii. Au fost puțin peste 430 de finișeri în probele competitive. La maraton pe primele locuri au terminat Florin Munteanu (3h:45min:32sec) și respectiv Crina Buzgan (4h:16min:26sec). Toate rezultatele aici.

# Câteva rezultate internaționale acum. La Giir de Mont (Italia), o cursă unde tradițional participă mai mulți alergători români, Denisa Dragomir a terminat a doua, în timp ce Ingrid Mutter și Ionuț Zincă s-au clasat pe locul 5.

Comments

comments

Previous

Albă ca zăpada și mulți pitici. La triatlon

Next

„Orice-ar fi, nu mă opresc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also