vineri, iulie 26 2024

„Dragii moșului, ia șadeți voi aici pe genunchii vajnici ai bunicului, să vă zică bunicul cum a alergat pe unde numai Moș Crăciun și-ai lui reni se avântă … ”

de Adrian Ber

Așa cred că și-ar începe Andrei Roșu dimineața de Crăciun înconjurat de nepoți. Dar ca să nu uite nici un detaliu până atunci a scris o carte. O carte despre un recordman român. Sau mai bine zis, o poveste despre un om extraordinar.

Asta veți simți dacă veți citi cartea – o poveste spusă pe un ton cald, relaxat, ușor mucalit, care dă o anumită notă de tangibilitate personajului și incredibilei povești. Așa cum e stilul lui Andrei, nu numai în scris, ci și în viața de zi cu zi.AndreiRosuN1

Este o carte potrivită chiar dacă ești un veteran al mișcării sau de-abia te-ai hotărât să te ridici de pe canapea și ai nevoie de un imbold suplimentar. Sunt convins că dacă nu ați terminat un maraton, această carte vă va oferi un motiv în plus și multe informații utile. Dacă deja ați trecut de această piatră de încercare, chiar dacă nu la Polul Nord, atunci sunt sigur că veți zice, cu un zâmbet în colțul gurii „Da, da, chiar așa e!” Și asta după ce intrați în pielea personajului, măcar pe perioada antrenamentelor.

Cel mai mult mi-a plăcut momentul în care s-a produs declicul și Andrei s-a ridicat de pe canapea. Și mai ales motivul. Dar mai bine vă las pe voi să aflați.

Și asta în timp ce faceți o faptă bună pentru că toate fondurile obținute din vânzarea acestei cărți vor fi donate asociației Hospice. Și mai aveți și un bonus: Andrei a inclus în carte și portretele unor oameni extraordinari, așa ca el, oameni pe care i-a întâlnit în aventura sa (și atunci chiar am devenit un pic gelos 😀 ).

Comments

comments

Previous

Filmul Maratonului

Next

Un atlet al spectacolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also