luni, mai 20 2024

Steven van Groningen e un președinte de bancă atitpic. Atipic, cel puțin pentru România, asta deoarece e un practicant asiduu al sporturilor de anduranță. Aleargă la maraton, participă la cursele de Iron Man (înot 3.8 km,  bicicletă 180 km și apoi alergare 42.195km).

Mereu destins, cu un zîmbet plăcut pe față, nici prea protocolar în relația cu ceilalți, dar nici dispus să se tragă de șireturi cu oricine, van Groningen e o apariție care nu poate trece neobservată. Asta nu doar pentru că e blond precum un viking, ci pentru că impune, prin statură, prin fizic și mai ales prin atitudine.

Nu știu cum e Steven van Groningen ca președinte al unei bănci cu peste 6 mii de angajați, știu însă că în fața celor șapte alergători din echipa Raiffeisen Runners care se pregătesc pentru maratonul internațional București a vorbit precum un coleg mai mare, încercând să fie mobilizator și prietenos în același timp, să împărtășească puțin din experiența sa de sportiv dar și de persoană care care și-a asumat valorile induse de mișcarea fizică.

Astăzi, a treia parte a unui film care documentează experiența echipei Raiffeisen Runners de a alerga la Maratonul Internațional București (9 octombrie 2011)

Comments

comments

Previous

Maratonul București. Cum va fi afectat traficul

Next

Primul Maraton-Raiffeisen Runners. Filmul (IV)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also