joi, iulie 18 2024
Adrenalină, provocare, autodepășire, distracție și un final spumos!  Ediția a IV-a a URBATLON e gata să ofere noi aventuri amatorilor de sport și distracție și să mențină nivelul de adrenalină la cote înalte: pe 24 iunie, cu nouă probe interesante și noi surprize.

Cea mai energizantă cursă a verii se va desfășura pentru al patrulea an la Arena Națională și în Parcul Lia Manoliu din București și va testa pofta de mișcare a tuturor participanților pe un traseu de alergare de 5 kilometri, presărat cu probe atletice, se arată într-un comunicat de presă.

Echipa MPG va organiza aceste probe atât pe inelul exterior al stadionului, un loc deosebit de generos ca spațiu și amenajare, cât și în interior oferind posibilitatea tuturor concurenților să admire ringul Arenei Naționale. Ce vă așteaptă? Evenimentul are scopul să stimuleze nevoia de mișcare și de autodepășire a fiecăruia dintre noi, dar într-un mod distractiv, energizant și plăcut, această super cursă cu obstacole nefiind competitivă.

Surprizele sunt însă pe măsură și veți avea de trecut pe rând prin nouă probe presărate cu diferite obstacole urbane. Fiecare va avea timp să parcurgă întregul traseu și să finalizeze cu bine cursa, mai ales că temele probelor sunt inspirate din rutina zilnică.

Pentru ediția din 2017 au fost pregătite mai multe surprize! Vom da startul cu o probă inedită, prin care vă sunt puse la încercare limitele fizice, dar și concentrarea și agilitatea, printr-o serie dinamică și rapidă de exerciții demnă de orice candidat la Going to Army. Odată depășit primul obstacol urmează provocarea Labirintului by eJobs, unde salturile sprintene vă vor fi de mare folos și veți continua cu seturi de sărituri și slalomuri la Work & Fun by World Class. Ușile se vor deschide larg pentru a parcurge o lungă serie de trepte la Asaltul Arenei by MPG, ca apoi după o alergare ușoară să țopăiți la Jump & Fun by Toortitzi. E timpul pentru un serios Blocaj în trafic și o escaladare în forță a Piramidei. Urmează alte probe noi și vă îndemnăm să fiți cu ochii în patru pentru a nu rata niciun moment: Run like a Champ și Follow the leader. Și, nu uitați, să zâmbiți și să vă bucurați din plin de întreaga experiență.

Înscrierile sunt deschise pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro până pe 21 iunie 2017, puteți accesa direct prin click aici. Vârsta minimă de participare la aceasta competitie este de 12 ani.

Ultimele noutăți sunt atât pe pagina URBATLON, de pe platforma www.runfest.ro, cât și pe Facebook RUNFEST!

Comments

comments

Previous

Fetele au CIP. Dar noi, băieții, ce ne facem?

Next

Știrile. Hamsteri Ironman între cer și Belarus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also