sâmbătă, iulie 13 2024

– Ediția din acest an a Olympus Marathon a dat ocazie participanților români să obțină cele mai bune clasări de până acum, la masculin. Astfel, Florin Vlad a parcurs traseul de circa 45 de km (ce presupune o urcare până la altitudinea de aproape 2.700m) în timpul de 5h:13min, clasându-se pe locul 5, în timp ce Adi Bostan (EcoMarathon) a venit pe poziția următoare, cu un timp de 5h:18min.

De remarcat și faptul că Ilie Victor, românul care a alergat pînă acum peste 130 de maratoane, s-a clasat pe locul 2 la categoria sa de vârstă. Competiția, care face parte din circuitul International Mountain Running Cup, a fost câștigată de francezul Michel Rabat, cu un timp de 4h:55min.

– Un concurs mai bine organizat, o participare medie, un peisaj plăcut și o atmosferă pe măsură. În plus, un traseu schimbat în mare parte, ceea ce l-a făcut mai alergabil dar și solicitant. Cam așa au stat lucrurile la ediția a doua a maratonului Mureș-Olt, competiție câștigată de Silviu Bălan.

O alergare pe tocuri. Duminică, 24 iunie, pe strada Mătăsari din București. Imaginile de mai jos, filmate de Șerban Damian (Ro Club Maraton), vorbesc de la sine.

Comments

comments

Previous

Retezat Trail Race. La debut

Next

Mureș-Olt Marathon. Raport de cursă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also