vineri, iulie 19 2024

Bucureștiul va trăi o nouă explozie de culoare și distracție. Pe 13 septembrie, covorul multicolor de pudră te va motiva să alergi cei mai fericiți 5 kilometri!

Cover2The Color Run se întoarce la București, pentru cea de-a doua ”furtună de culoare”. Pe 13 septembrie, pe Șoseaua Kiseleff, te așteaptă o experiență memorabilă.

Pe locuri, fii gata, plin de culoare! Aleargă în cursa necompetitivă de 5 km, în care toți participanții vin îmbrăcați în alb și pleacă într-un curcubeu.

Verde, galben, portocaliu, roz și violet. Într-o lume a incertitudinii, avem cel puțin un adevăr: oamenii au căpătat dorința de a se distra într-un nor colorat. The Color Run spune stop melancoliei toamnei.

Ești invitat într-o călătorie colorată în spațiu și timp. Pe Șoseaua Kiseleff, locul celebrelor ”bătăi cu flori” din urmă cu o sută de ani, covorul multicolor de pudra te va integra distractiei.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run Romania, iar pagina de Facebook oferă fotografii, imagini video şi informații despre eveniment.

Bucuria colorată va continua și după trecerea liniei de sosire: muzică, dans și, din nou, culoare. Concertul trupei ROA (Rise of Artificial) va fi ca o bombă cu efect întarziat, inclusiv prin piesa ”Ne place”, cel mai difuzat cântec din fm-ul romanesc.

Capitala a mai trăit o aventură colorată pe 26 aprilie, în Parcul Tineretului. Cei 4.000 de participanți s-au colorat din cap până-n picioare și au îmbinat perfect mișcarea cu voia bună. Ștafeta The Color Run a fost preluată de clujeni care, pe 13 iulie, au stârnit furtuna de praf colorat în Piața Unirii. Peste 1.500 de oameni, de la mic la mare, au prins atunci curcubeul fericirii. A treia cursa colorată s-a adaptat verii. Pe 26 iulie, The Color Run a adus valuri de zâmbete colorate în stațiunea Mamaia. De bronzul colorat au fost atrași peste 1.000 de alergători, printre care și un grup de o sută de militari americani.

Travis Snyder, un american din Arizona, a inventat cursa colorată și, până acum, peste un milion de alergători au luat startul în toata lumea. Din 2014, The Color Run a ajuns și în România.

The Color Run Romania susține cauzele sociale, printre care și proiectul Grow – program dezvoltat de Scoala de Valori.

Comments

comments

Previous

Primul magazin al alergătorilor, în București

Next

Impresii la cald despre o cursă încinsă

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also