marți, iulie 16 2024
Are un nume incitant: Naked. Dar face produse care merită luate în seamă.

Naked e de fapt o companie inovatoare de echipament de alergare, lansată nu de mult de doi frați cu antecedente sportive (unul triatlonist, celălalt alergător montan). Și ca orice firmă mică a încercat să își găsească o nișă, în cazul lor aceasta fiind cea a accesoriilor.

La mijlocul lui octombrie, Naked va lansa un model de bustiere și veste de alergare care, se pare, ar fi cele mai bune din perspectiva raportului greutate – ”capacitate de transport”.

Astfel, bustiera cîntărește doar 85 de grame, însă poate căra doi litri de apă, are buzunare pentru mîncare, bidoane de hidratare, telefon și frontală, plus o eventuală jachetă. Desigur, are și agățătoare pentru bețele de trekking, plus mai multe buzunare interioare pentru mărunțișuri (chei, spre exemplu) și nu în ultimul rînd are elemente reflectorizante.

Să vedem acum cum stau lucrurile cu vesta de alergare. Are o greutate de 100 de grame, poate căra trei litri de lichide și – în mod evident – toate celelalte ”chestii” menționate anterior în cazul bustierei.

Hai să zicem că marele dezavantaj al acestor produse este culoarea, pe site fiind prezentat doar modelul negru complet.

Așadar, parafrazînd sloganul companiei, cu Naked alergi ca și dezbrăcat, atîta timp cît îți duci toate cele necesare în bustieră sau vestă. Despre preț nu se zice nimic, probabil că e și el unul care îți cam golește buzunarele.

Prezentare realizată de CrazyFlower, product reviewer al revistei Alerg.

Comments

comments

Previous

Mai bine pe coborîre

Next

Raiffeisen Runners. Vali Cincă & Anda Circovescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also